torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Maxbo Proff i nye lokaler


Det nye byggevarehuset til Maxbo Proff Ålesund på Digernes utenfor Ålesund skal overleveres tiltakshaver Wenaas Kapital AS 30. april. Butikken åpnes senest en måned senere.

Byggevarehuset på Digernes får en grunnflate på ca 3800 kvm fordelt på lager med ca 3446 (3210 + mesanin 236) og butikk på ca 470 kvm. I tillegg kommer administrasjon og sosiale rom i 2.etasje utgjør ca 510 kvm. Maxbo Proff Ålesund har i dag 14 ansatte og har holdt til på Emblem siden 2003. Nybygget er om lag dobbelt så stort som det Maxbo Proff Ålesund disponerer på Emblem.

Det er HENT AS som har hatt totalentreprisen på nybygget. Byggestart var i august 2012. Prisen på nybygget er ca 41 millioner kroner.

Maxbo Proff i Ålesund er en av to proffvarehus i fylket. Det andre ligger i Kristiansund. Maxbo Proff Ålesund har faste utkjøringer på Sunnmøre og i Romsdal.

Maxbo ble etablert i 1995 av Løveskiold Handel AS. Maxbo har i løpet av disse årene bygget seg opp til å være en av de ledende aktørene i bransjen og en av Norges mest kjente merkevarer. Maxbo kan tilby kundene fullsortiments byggevarehus, og leverer både til det private og det profesjonelle markedet.

Kjeden har i dag totalt 74 butikker over hele landet - både vanlige Maxbo-varehus, Maxbo Stormarked og Maxbo-Proffanlegg. Maxbo har en blanding av egeneide og franchisevarehus. 

Maxbo har som mål å gjøre det enkelt å handle bo- og byggevarer. Derfor legger Maxbo vekt på å gi kundene veiledning, tips og råd. Med slagordet ”Klart du kan!” skal Maxbo være folks førstevalg for å pusse opp og bygge hjemme. Gjennom å møte kompetente medarbeidere får kundene inspirasjon og selvtillit til å gjøre jobben selv gjennom tips, råd og veiledning. 
For å sikre at hver enkelt leder og medarbeider har best mulig utgangspunkt for gi kundene den hjelpen de trenger, har Maxbo-skolen kontinuerlig leder- og medarbeiderutvikling. Maxbo skal kort og godt være best på råd og veiledning. 

Hos Maxbo kan kundene forvente å finne et stort varespekter som strekker seg fra kjente merkevarer til Maxbos egne merkevarer.

Vi gratulerer Maxbo Proff Ålesund med nye lokaler og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de bedriftene som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies