fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Bilskadesenteret i Førde


Det var i august 2012 hovedentreprenør Terje Sunde AS startet byggingen av det nye Bilskadesenteret på Halbrendsøyra i Førde. Det arkitektonisk flotte bygget er tegnet av Sivilarkitekt MNAL Kjell B Hareide.


Bygget i stål er på 1500 kvm over to plan og har kostet ca 30 millioner kroner. Verkstedhallen ligger i første etasje, mens kontorer og personalrom finnes i den øverste etasjen. Ferdigstillelsen er noe forsinket på grunn av den harde vinteren får vi opplyst. Det var Maskinentreprenør Kjell Einar Viken som hadde grunn- og utomhusarbeidet. Bærende stålkonstruksjoner, veggelement og takplater er levert og montert av Sunnfjord Industri & Sveiseservice AS.

Ventilasjonsanlegget er levert og montert av GK Norge avd. Førde. De elektriske installasjonene er utført av Sunnfjord Elektro AS. Sanitær- og varmeanlegget er levert og montert av Skår VVS. Maler Rune Skilbrei AS har utført malerarbeidet og lagt gulvbelegget. Glassfasader og ytterdører kommer fra John Holvik AS. Byggevarene er levert av Neumann Bygg AS sin avdeling i Førde.

Bilskadesenteret AS startet opp i 1999 etter en sammenslåing av flere mindre karosseriavdelinger, og hadde etter en moderniseringsperiode av utstyr økt kompetanse, kapasitet og kvalitetsfokus. Høsten 2004 søkte Bilskadesenteret AS medlemsskap i den landsdekkene kjeden Riis Bilglass. Etter økt fokus på glassreperasjoner har det vært en stor øking av glassarbeid, og da spesielt steinsprutereperasjoner. Bilskadesenteret AS omsatte i 2011 for i overklant av 17,5 millioner kroner.

 Vi gratulerer Bilskadesenteret AS med nybygget og takker for oppdraget!

Du kan lese mer om de som har vært engasjert i prosjektet ved å klikke på modulene under:






















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies