fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye PU-boliger på Myratun i Midsund



Etter mange års utsettelse er de nye PU-boligene på Myratun sør for ungdomsskolen på Midsund snart ferdig. Hele anlegget overleveres Midsund kommune i uke 19.

Byggingen av de nye PU-boligene har ei lang historie. Prosjektet skulle opprinnelig vært ferdig for over et år siden. Utsettelsen skyldes i hovedsak at entreprenøren kommunen først inngikk avtale med, hadde økonomiske problemer og gikk konkurs. I ettertid har prosjektet blitt utvidet og kommunen inngikk avtale med Blø Bygg AS om en totalentreprise.

I utgangspunktet skulle det være fem leiligheter, i tillegg til et fellesrom. Behovet ble senere økt slik at det ble utvidet til åtte leiligheter. Seks av leilighetene skal bygges sammen, to kommer i et separat bygg. Inklusiv garasjer og boder blir totalt bebygd areal på 1150 kvm. Hver av de åtte leilighetene er mellom 50-60 kvm.

PU-boligene på Myratun er i utgangspunktet et selvfinansierende prosjekt der beboerne skal dekke kostnadene gjennom å betale husleie.

Grunnarbeidet startet 10.april i fjor. Prosjektet har ei bruttoramme på 22 millioner kroner. Blø Bygg AS sitt anbud var på 17,1 millioner kroner inkl mva. I tillegg kommer grunnkostnader, planlegging og andre kostnader. Momskompensasjonen er på 5,3 millioner kroner og tilskudd på 4,3 millioner. Det gir en nettoramme på ca 12,8 millioner kroner.

Vi gratulerer Midsund kommune med nye PU-boliger og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene i prosjektet.



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies