lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Storfjord Helsesenter i Valldal


Det var i mars 2012 totalentreprenør Brødrene Røsand AS startet utbyggingen av Storfjord Helsesenter i Valldal
Prosjektet består av et påbygg i 3 etasjer, og har en totalkostnad på nærmere 80 millioner kroner. Bygget overleveres i uke 20, opplyser prosjektleder Kåre Lygre hos Brødrene Røsand AS.


Storfjord Helsesenter er et tilbygg til Muritunet. Bygget har et bruttoareal på i underkant av 3200 kvm, uten kjeller. I tillegg kommer en ambulansestasjon på 178 kvm i tilbygget. Arealet i tilbygget skal vesentlig disponeres av Muritunet, men også Distriktstannlegen, NAV og Helse Midt Norge vil få tilhold i nybygget.

Storfjord Helsesenter AS ble stiftet i 2006 med en aksjekapital på 14 millioner kroner. Senteret eies av Muritunet og Norddal kommune med henholdsvis 51 prosent og 49 prosent av aksjene.

Muritunet gir medisinsk behandling, opptrening og opplysning som en del av det totale helsetjenestetilbudet på Nordvestlandet, samt annen virksomhet som står i sammenheng med dette. Selskapet blir driftet på ideell basis og har ikke kommersielle erverv. Det er også planer om et hotellprosjekt tilknyttet Muritunet.

Vi gratulerer tiltakshaver med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:


























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies