fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Sentrumsgarden i Skodje

Det bygges som aldri før i Skodje kommune. Neste ferdigstillelse blir Sentrumsgarden i sentrum av Skodje.
Sentrumsgarden i Skodje er innflytningsklar i mai. Bygget er på 3 etasjer med etasjeskillere i spennbetong og bæresystemer i stål. Takstoler og fasader er i treverk. De to øverste etasjene inneholder 10 leiligheter. I underetasjen er det plass til 20 biler under tak og 10 sportsboder. Alle 10 leilighetene har to parkeringsplasser under tak. Det er heis fra parkeringskjelleren til boligene.

Boligene som leveres nøkkelferdige hadde byggestart for ca 1 år siden, opplyser Sølve Grimstad hos tiltakshaver Møre Hus AS. Kundegruppen er fra 50 år og oppover. Møre Hus AS hadde venteliste på denne typen boliger som er bygd i Sentrumsgarden på Skodje og solgte tidlig de fleste boligene. Den siste leiligheten ble solgt sommeren 2012, før betongarbeidet var avsluttet. Det er Grindvik Bygg AS som har hatt hovedentreprisen på prosjektet.

Leilighetene i Sentrumsgarden har to og tre soverom og varierer i størrelse fra 81 – 126 kvm.
Basert på den massive interessen Møre Hus AS opplevde i forbindelse med byggingen av Sentrumsgarden har de en ny blokk under planlegging. Denne blokka går under navnet Korsveggarden Terrasse.

Møre Hus startet opp i 1997 da de etablerte seg i produksjonslokalene til gamle Vatne lenestol i Vatne sentrum. Målsetningen var å tilby et lokalt kvalitetsprodukt tilpasset klimaet på Nordvestlandet. De ble raskt en ledende leverandør av særegne eneboliger og prosjektboliger i distriktet, og har siden oppstarten hatt en eventyrlig utvikling. 

I 2007 flyttet bedriften inn i eget forretningbygg på Vatneeidet i Haram kommune. Bedriften teller i dag 8 fast ansatte og sysselsetter om lag 30 lokale snekkere i distriktet.

Vi gratulerer tiltakshaver og boligkjøperne i Sentrumsgarden og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de bedriftene som har vært involvert i prosjektet:






















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies