lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



56 leiligheter i rekke på Råkane i Førde



Byggestart for de kommende 56 leilighetene i rekke på Råkane var på vårparten 2010, og hele feltet er planlagt ferdigstilt i løpet av året. Utbygger er Å & Ø Utvikling AS, som er et selskap som er 100 prosent eid av Åsen & Øvrelid AS.

Leilighetene varierer i størrelse fra 2-roms til 4-romsleiligheter. Boenhetene er plassert rundt et bilfritt turområde med romslige fellesareal med møteplasser og lekeareal. Beliggenheten er solrik og alle boenhetene er sør/vestvendt.

Prosjektet på Råkane blir gjennomført i to byggetrinn. Første byggetrinn omfatter 34 leiligheter, der de siste ferdigstilles i disse dager. Det andre byggetrinnet ble startet opp sist høst og omfater 22 leiligheter.

Leilighetene i 1.byggetrinn er alle solgt. De tre siste er klar for innflytting etter påske. Av de 22 leilighetene på 2.byggetrinn er det i skrivende stund solgt ti leiligheter. Disse leilighetene bygges i to etasjer og har et BRA på 61 kvm. I tillegg kommer parkeringsareal og utvendig bod i tilknytning til inngangspartiet på 5 kvm.

Størrelsen på leilighetene på de to byggetrinnene på Råkane er fra 61 til 105 kvm. Prisen for de minste er på ca 2 millioner kroner og de største på ca 3,3 millioner kroner.

Leilighetene på Råkane er organisert som et sameie der de enkelte rekkehusboligene eier hagearealet i naturlig tilknytning til den enkeltes boenhet. Styret i sameiet organiserer utviklingen av fellesarealet, og drifter fellesarealet etter beboernes ønsker.

Carportanlegget ligger i utkanten av området så fellesaområdet vil bli fritt for daglig bilbruk.

 Fellesarealet har asfalterte tilkomstveier, beleggningssten i inngangspartiene og grøntanlegg i fellestunet. Selve tunet har parkmøblering og lekeutstyr.

Vi gratulerer utbygger og beboere på Råkane med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de bedriftene som har vært engasjert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies