fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Elvebredden Park i Lier

Oppstart med riving av den eksisterende bygningsmassen startet ultimo juni 2019, og selve byggingen av leilighetskomplekset Elvebredden Park startet medio august 2019. Anslått kostnad på prosjektet, som har et brutto areal på 11.000 kvadratmeter, er på 230 millioner kroner inkl. mva. Byggherre er Elvebredden Park AS, og NBBO Byggtek AS representerer Byggherre. Prosjektet som ferdigstilles i vinter er utført i form av en totalentreprise som er håndtert av Alento AS.

Elvebredden Park består av 65 leiligheter. 36 av disse leilighetene er organisert som et borettslag, mens de øvrige er organisert som selveierleiligheter i et sameie.

Leilighetene varierer i størrelse fra 51 til 156 kvadratmeter. Det finnes en rekke leilighetstyper med ulike planløsninger. Felles for alle leilighetene er at de har egen balkong eller terrasse, og alle med unntak av én leilighet har parkeringsplass i kjeller.

Leilighetene har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse og bygges etter de nye energiforskriftene som gir lave oppvarmingskostnader. Alle leiligheter har vannbåren gulvvarme i stue og på kjøkken, som gir en svært behagelig og komfortabel oppvarming. Med vannbåren varme hindrer man også transport av støv.

De fire bygningene i Lier omkranser et felles grøntområde som blir pent opparbeidet med gangstier, sittebenk, lekeplass, drivhus, bocciabane, beplantning og plen.

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies