torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Giske bufellesskap for funksjonshemmede på Valderøya


 Skisse: Liten Skala AS                                      


I midten av februar ferdigstilles det nye bokollektivet for funksjonshemmede på Valderøya i Giske kommune. Dette er et prosjekt som har vært sårt etterlengtet fra de som har behov for tilrettelagte leiligheter.

Etter at tomten ble tilrettelagt startet hovedentreprenør Peab Nordang AS byggingen av bokollektivet i februar 2012. Foruten felles- og administrasjonsareal inneholder bygget fem bruker leiligheter på mellom 51-79 kvm. Totalarealet er på 560 kvm. Arkitekt for nybygget har vært Liten Skala AS som har vært ansvarlig for utformingen av bygget på Valderøya. Opshaug Sandtak AS har utført grunnarbeidet på prosjektet. Rambøll AS har hatt totalansvaret for all prosjektering med unntak av ARK, samt at de har hatt bygge- og prosjektledelsen. Blikkenslager- og stålarbeidet er ivaretatt av Hevad AS.

Varmen styres via et sentralt SD-anlegg med mulighet for styring på rom-nivå. Det er montert sprinkleranlegg og brannalarmanlegg i bygget på grunn av krav til brannsikring. Sanitær-, varme- og sprinkleranlegget er levert og montert av Valderhaug Rørhandel AS. De elektrotekniske- , høy- og svakstrømsinstallasjonene er utført av Alfred Nesset AS.

Dører og vinduer i aluminium er levert av Valumin AS. Alt av lås og beslag, adgangskontroll, dørlukkere og dørautomatikk er levert av Låsservice Ålesund AS. Kjøkken er levert av HTH Kjøkkenforum Ålesund AS

Vi gratulerer tiltakshaver Giske kommune og brukerne av nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies