fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Bruket Brygge i Fredrikstad

Illustrasjon: Bori

I Fredrikstad står Bruket Brygge ferdig, og totalentreprenør er Asker Entreprenør AS. Prosjektverdien er på 338 millioner kroner og består av ni bygninger og 150 leiligheter. Byggene er på fire etasjer, og total bruttoflate er 21 000 kvadratmeter. Byggestarten var i desember 2018, og ferdigstillelsen er 4. kvartal 2020. 

Prosjektet ligger ved Vesterelva på Gressvik i Fredrikstad.

Alle leilighetene er levert nøkkelferdige med gulvvarme og hvitevarer inkludert. Leilighetene har smarte planløsninger, store vindusflater og private uteplasser. 

Bruket Brygge trer inn i omgivelsene til et veletablert boligområde med Vesterelva mot øst og Gressvik Torg mot vest. Korte avstander til butikker, skoler og kollektivtilbud. Byfergen går hyppig fra Bruket Brygge til Fredrikstad sentrum. Området rundt Bruket Brygge byr på turstier langs elven, eller inn mot skogsstier og badestrender. Langs elven blir det en flott promenade som strekker seg lang hele tomten. Mellom byggene er det et fellesareal. 

Historisk er det Græsvig Brug som lå her, startet i 1860 og sysselsatte på det meste rundt 600 mennesker. I sin tid en av Skandinavias største treindustribedrifter.

BYGGHERRE: Bakke AS
TOTALENTREPRENØR: Asker Entreprenør

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies