torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Akaf AS utvider på Hornnes i Førde


Akaf AS og Norsk motorimport utvider på Hornnes i Førde.

Tiltakshaver Akaf AS og Norsk Motorimport(NMI) har nærmest doblet eiendomsmassen på Hornnes der Entreprenørservice AS , NMI, Hoff & Knutson Transport, med flere til sammen leier ca 7000 kvm når det nye tilbygget står ferdig senere i vinter.

Det var byggestart i sommer på det fire etasjers store tilbygget, som er et tilsvarende bygg som ble reist i 2007. Det nye bygget er på ca 1400 kvm i grunnflate og bygd i lengderetningen av eksisterende bygg. 

Grunnarbeidet og betongsaging ble utført av Entreprenørservice AS. Betongelementene er levert av Førde Sementvare AS. De har også vært rådgivende ingeniør bygg. Alle tekniske fag som rør-, varme-, kjøl-, elektro- og ventilasjonsarbeid er ivaretatt av YIT AS i Førde. Tømrerarbeidet i forbindelse med utbyggingen er utført av Tømrer Trond Falkenstein.

Windsor Door AS sin avdeling i Ålesund har levert 7 leddheisporter med motor. Vestnes Ocean AS har stått for innredning av deler av kontorlokalene inkl. himling, gulv, glassvegger og lettvegger Aluminiumsvinduer og ytterdører er levert av John Holvik AS.

Akaf AS er byggherre for 1 og 2 etg, og leier ut disse lokalene, med Entreprenørservice AS og Hoff & Knutson Transport AS som de 2 største leietakerene.
Norsk Motorimport AS er byggherre for 3. og 4. etg, og er største leietaker av disse lokalene. 

Entreprenørservice AS ble etablert i 1998, men da under navnet Sunnfjord Betongsaging AS. Navnet Entreprenørservice ble innført i 2000. Bedriften flyttet inn i nye lokaler på Hornnes i 2007, og driver virksomheten derfra.

Hoff & Knutson Transport AS tar flytteoppdrag og andre typer transport over hele landet. De har også daglige ruter i Sogn og Fjordane.

Norsk Motor Import AS, som ble etablert i 1998 av en gruppering norske MC-forhandlere importerer scootere, mopeder, motorsykler og ATV fra kjente produsenter i Japan, Spania, Korea og Taiwan. Selskapet har blant annet all import og distribusjon av Kawasaki sykler og Shark hjelmer i Norge. Forhandlernettet teller om lag 70 butikker rundt om i Norge. 

Vi gratulerer tiltakshaver Akaf AS med tilbygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de bedriftene som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies