lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Horne Brygge i Florø



Horne Brygge består av fire deler: Den ene delen er Strandgata 15. Den andre delen er det totalrenoverte Hornehuset opp mot Strandgata. Det tredje er Hornebua. Det nye mellombygget knytter Hornebua og Hornehuset sammen. 

John Holvik AS har montert en glassfasade mellom den gamle sjøbua og bolighuset i Strandgata, som framstår som et topp moderne forretningsbygg midt i Florø sentrum. Her er gammelt og nytt knyttet sammen med en glassfasade. Arkitekt har vært Kinn Arkitekter AS.

Bjerck og Brendø Maskin AS har utført grunnarbeidet. Systemhimlingene og glassveggene er det Acusto AS sin avdeling i Førde som har levert, mens West Industri Service AS har tatt seg av stålarbeidet ved Horne Brygge.

Det er et grensesprengende pionerarbeid innen rehabilitering av bygg i Florø totalentreprenør Skanska Norge AS avd. Florø og alle underentreprenørene har lagt ned. Det var vært et langt lerret å bleke, både med tanke på rammekrava fra fylket og kommunen med tanke på de spesielle byggekravene som ble stilt før byggestart i august 2011.

Prosjekteringsleder Jan Magne Fylkesnes hos Skanska Norge AS avd. Florø opplyser at det fire etasjers høye kompetansesenteret midt i sentrum av Florø har et samlet totalareal på 3500 kvm. Bygget ferdigstilles innenfor budsjettrammen.

Den første leietakeren, Sparebanken Vest, flyttet inn i nye lokaler i slutten av november i fjor. Bygget overleveres i første halvdel av februar, og innen den tid vil også Ivest Consult AS og andre leietakere være installert i kompetansesenteret.

De elektrotekniske installasjonene er utført av NBN Elektro AS. Florø Rør AS har prosjektert og levert sanitær- og varmeanlegget. Klima Experten AS har levert SD- og ventilasjonsanlegget. Flisleggingen har maler Rune Skilbrei tatt seg av.

Horne Brygge er utstyrt med Multi-Living kjøkken levert av Byggtorget Florø AS. Byggevarene er levert av Neumann Bygg AS.

Vi gratulerer tiltakshaver og leietakere med nye lokaler i Horne Brygge!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies