torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Parallell i Oslo

Parallell er et kontorbygg som har medarbeidernes trivsel og velvære i fokus. Kombinert med gjennomtenkte løsninger og gode lysforhold byr Parallell på et bedre og friskere arbeidsmiljø. Parallell i Oslo, innflyttes sommeren 2020. 

Skanska Norge er totalentreprenør. 

Bygget er utformet for å gi maksimal utnyttelse av dagslys og tilbyr gode og lyse arbeidsplasser. Det er effektive og fleksible arealer. I bygget er det resepsjons og velkomstområde, bedriftsrestaurant, møteromsenter og coworking, sykkelparkering med mekkestasjon og sykkeldusj, samt garderober med håndkleservice og dusjfasiliteter. Inngangen vender mot et torg til allmenn benyttelse. Her er det gode sitteplasser, grøntarealer, sykkel – og gangstier.

Parallell ligger på Løren, få minutter fra det kollektive knutepunktet Økern. Området er en del av den nye bydelen Hovinbyen, der byliv, jobbliv og familieliv kam kombineres. Her kan man jobbe, handle, bo, gå på restaurant og på kino. Det er lett tilgjengelig kollektivtransport.

Bygget sertifiseres i henhold til den internasjonale WELL Building-standarden. Prosjektet har oppnådd WELL Core Gold-presertifisering. Standarden fokuserer på å fremme helse og velvære i bygg og er basert på mangeårig medisinsk og vitenskapelig forskning. Luftkvalitet, dagslysnivåer og komfortable arbeidsmiljøer er noe av det WELL Building-standarden setter strenge krav til. 

Parallell er BREEAM-NOR Excellent- seritifisert.

Parallell er på 19 000 kvadratmeter og 16 etasjer.


TOTALENTREPRENØR: Skanska Norge

Vi gratulerer med det nye flotte kontorbygget og takker for oppdraget!











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies