tirsdag, april 23, 2024

Prosjekt

Minimize



Lyngdal Helsehus



Lyngdal helsehus er under ferdigstillelse, og kommunen overtar bygget formelt 27.mars.  I løpet av siste halvdel av april er det planlagt innflytting for tjenestemottagere. Offisiell åpning skjer etter planen i midten av mai. Prosjektet er utført i form av samspillsentreprise som håndteres av Kruse Smith Entreprenør AS som er totalentreprenør.

Det flotte helsehuset på Bergesletta skal blant annet huse korttids- og langtidsopphold. Nybygget skal erstatte eksisterende bo- og servicesenteret på Rom.

Nybygget består blant annet av 120 leiligheter på 4 etasjer hvor den ene etasjen er under bakken. Selve byggingen startet startet i juni 2018. Arealet er på 12.500 kvadratmeter stort. Det skal romme 56 sykehjemsplasser, av dem blir 40 langtidsplasser og 16 korttids. I tillegg kommer 64 omsorgsboliger. Den totale prisen er estimert til 438 millioner kroner. Helsehuset blir kommunens største investering gjennom tidene. 

Foruten sykehjemsplassene og omsorgsboligene er det mange andre funksjoner og tilbud man vil finne ved det nye helsehuset. Her vil man blant annet også finne dagsenter, Fysio- og ergoterapitilbud, tannklinikk, sykepleieklinikk, kafeteria og kantine, vaskeri, frisør og fotpleie.

Vi gratulerer Lyngdal kommune med nybygget og takker for oppdraget!


Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies