fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Signaturbygget Samling i Nord-Odal

I midten av mars står det nye signaturbygget Samling klart for innflytting i sentrum av Sand i  Nord-Odal kommune.

Bygget skal huse bibliotek, Odal Sparebank samt ti leiligheter med egen sjøutsikt. De ti leilighetene vil bli organisert som eget borettslag med OBOS som forretningsfører ved oppstart. 

Leilighetsfordelingen er 2 to-roms på 64 kvadratmeter, 6 tre-roms på 80 kvadratmeter og 2 fire-roms på 91 kvadratmeter. Leilighetene er sør- og vestvendte leiligheter, av ulik størrelse i prisspennet fra 4 til 7 millioner kroner. Alle leilighetene har utsikt over Sandsjøen og kort avstand til sentrumsfunksjoner og kollektivtrafikk. De har balkong og egen plass i parkeringskjeller med heisadkomst. 

Bibliotekene har de senere årene satset enda mer på det å være en møteplass, en formidler, en arena for kunnskap, for opplevelser og ulike arrangementer, for offentlig samtale og debatt. «Samling» er ment å skulle være for alle som bor i Nord-Odal, og for alle som besøkende – hytteeiere, gjennomreisende, gjester.  Mange bruker allerede biblioteket aktivt, men det er et stort potensiale som kan hentes ut med et levende, aktivt og mer åpent bibliotek i sentrum
Bygget har en kompleks geometri og spektakulær detaljering, og er bygd med tre som hovedmateriale som signaliserer miljøvennlige løsninger.

Selve byggingen startet i april 2018. Det er Ø.M. Fjeld som har hatt hovedentreprisen for utbyggingen for byggherren Nord-Odal kommune. Ø.M. Fjeld-konsernet er et av Østlandets største entreprenørselskap med rundt 500 ansatte fordelt på til sammen regionkontorer og datterselskap.
Brutto areal på bygget er på 3180 kvadratmeter. Prislappen er på ca 135 millioner kroner.

Vi gratulerer Nord-Odal kommune med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies