torsdag, mai 28, 2020

Prosjekt

MinimizeNybygg av omsorgsboliger i Stordal


Det var i mars i år at totalentreprenør Christie & Opsahl AS startet byggingen av nye omsorgsboliger i Stordal. De nye omsorgsboligene skal overleveres kommunen 20. februar.

De fire nye omsorgsboligene ligger like ved sjukeheimen i kommunesenteret og er på totalt 500 kvm med garasje. I tillegg til de fire leilighetene er det også et felles oppholdsrom. 

De nye omsorgsboligene i Stordal er bygd for fremtiden med fleksible og miljøriktige materialer. Bygget er et tradisjonelt trebygg der materialvalg imøtekommer alle pålagte krav om universell utforming.

Totalentreprisen til Christie & Opsahl AS var på 9 millioner kroner.

Grunnarbeidet er utført av Braute Maskin AS. Yttervegger og takverk som element er levert og montert av Fræna Elementfabrikk AS i Elnesvågen. Tømrer og innredningsarbeidet er det Nilsen Bygg i Stordal som har stått for. Fagrør AS i Ålesund har levert og montert sanitær-, sprinkler- og varmeanlegget.

Elektroinstallasjonene er utført av El 24 Stranda AS. Ventilasjonsanlegget, samt luft-vann varmepumpe er levert og montert av Energima Ålesund AS. Vedlikeholdsfrie ytterdører er levert av H-Produkter AS. Kjøkken til det nye omsorgssenteret i Stordal er levert av Norema kjøkkenstudio i Ålesund.

Vi gratulerer Stordal kommune og beboerne med nytt omsorgssenter og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de som har vært involvert i prosjektet.

 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no