torsdag, juni 04, 2020

Prosjekt

MinimizeKamben i Myrkdalen, VossMyrkdalen i Voss står nå Kamben ferdig, dette er nybygg av leiligheter som består av en bygning med 26 leiligheter på 6 etasjer, der en etasje er under bakken. Byggeperioden har vært 16 måneder og Betonmast Bergen har hatt entreprisen i samspill. Arkitekt er Mad Bergen.

Det er 26 funksjonelle og praktiske leiligheter med 2-4 soverom. Med leilighet i Kamben bor man midt i opplevelsene og kan nyte godt av fasilitetene på Myrkdalen Hotell og det nye sentrumsområdet. Kamben er et sentralt leilighetsbygg med ski inn/ut og panoramautsikt utover dalen, vis a vis Myrkdalen Hotell. I underetasjen kombineres det med parkeringsplasser, bodareal og lagerareal for næring. I første etasje er det næringsareal og fra 2-6 etasje er det leiligheter i størrelsene 44 til 166 kvadratmeter.

Alle leilighetene er levert med fliser på gulv i gangen og på badet, samt parkett på de resterende gulvene. Veggene har overflater av trevirke, gips og flis i en fin kombinasjon. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer. Leilighetene har romslige balkonger, svalgang og en panoramautsikt over dalen. Det er heis, felles smørebod og 2,5-5 kvadratmeter stor bod. 

Myrkdalen Fjellandsby er en moderne fjellandsby som forener det historiske og det tradisjonelle, med dagens forventninger til en moderne ski og fjelldestinasjon. Bytorget er selve hjertet i fjellandsbyen. Kamben er utviklet med eget særpreg som skaper egenart og identitet, tilpasset tradisjonene, klimaet og naturen i Myrkdalen.

Byggestart var i juni 2019, og prosjektet var ferdigstilt i september 2019. 


BYGGHERRE: Myrkdalen Fjellandsby
TOTALENTREPRENØR: Betonmast Bergen
ARKITEKT: Mad Bergen

Vi gratulerer byggherre med de nye leilighetene og takker for oppdraget!
 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no