fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Portalen - den nye byporten i Brumunddal



Mye skjer, og har skjedd i Brumunddal. Få steder har opplevd en like offensiv og målrettet satsing som denne byen. Sentrum fornyes, det kommer til nye virksomheter og ikke minst mange nye hjem. Brumunddal er en del av et offensivt og fremoverlent Ringsaker, en kommune i vekst. Som et moderne bysentrum, er fortetting på dagsorden også i Brumunddal. Portalen er en del av denne fortettingen – en del av fremtidens Brumunddal.


Portalen i sentrum av Brumunddal består av 22 leiligheter fra 47 – 92 kvadratmeter i de fire øverste etasjene. I første etasje er det parkering. 2.etasje består av kontorer. Totalentreprisen er ivaretatt av Betonmast Innlandet.
Moderne og innbydende arkitektur utført av Studio NSW AS gjør Portalen til et sentralt bygg alle vil legge merke til. Her er det leiligheter med rusleavstand til det aller meste du trenger i hverdagen. Marka og sjøen med alle sine muligheter ligger også nært, om naturen kaller.

Portalen har et variert utvalg av leiligheter med god standard, alt fra mindre til litt større leiligheter – perfekt for de som ønsker seg nok plass men ikke ser behovet for stor hage og gressklipper. Alle leilighetene har balkong og bilen parkeres i garasjekjelleren.

Vi gratulerer med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies