torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Munkvoll Hage på Byåsen i Trondheim



Munkvoll Hage ligger sentralt til på Byåsen. Det er god kollektivforbindelse med buss og trikk like ved. I nærområdet finnes barne – og ungdomsskole, samt Byåsen Videregående Skole. Det er kort vei til dagligvarebutikk og andre butikker, samt helsesenter og restauranter. 


Prosjektet består av 4 rekkehus og 31 leiligheter, fordelt i 2 leilighetsbygg på fire etasjer. Hvert rekkehus har sin egen oppgang fra p-kjeller og alle leiligheter har tilgang til p-kjeller via prosjektets 4 heiser.

Leilighetene varierer fra 1 til 4 roms i ulike størrelser. 1 roms er 32 kvadratmeter, 2 roms er 63 kvadratmeter, 3 roms er 65 til 83 kvadratmeter og 4 roms er 85 til 135 kvadratmeter.

Det er levert stilrene boliger med moderne tilvalg. Det er lyse kjøkken og lyse gulv. Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal. Det er integrerte hvitevarer. Alle tørre rom leveres med 3 stavs hvitpigmentert, matt lakk, eikeparkett. Det er sportsbod på 5 kvadratmeter i p-kjeller.

Nærområdet ellers består av småhus, rekkehus og blokkbebyggelse. I nærheten etableres det også en helt ny friluftspark med skatebowl, sykkelløype, utsiktstårn, lekeområde, bølgelandskap, samt områder for fotball og frisbeegolf, sitteplasser, grillplass og turstier. 

Munkvoll Hage får felles bakgård med beplantning av trær og prydbusker.
Prosjektet ferdigstilles og innflyttes sommeren 2019.

BYGGHERRE: Godhavn Utbygging AS
TOTALENTREPRENØR: Consto Midt Norge 

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!


 











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies