fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt boligprosjekt i Sogndal



P
rosjektet Ulvahaugen Øvre består av to blokker med til sammen 55 leiligheter, omlag 400 meter fra Sogndal sentrum. Totalentreprenøre er Åsen & Øvrelid.

Det første byggetrinnet er nesten utsolgt, og det andre byggetrinnet som nå ferdigstilles består av 18 nye leiligheter samt fem omarbeidede leiligheter fra det første byggetrinnet. Det er leiligheter fra 45 – 106 BRA kvadratmeter. Leiligheter med høy standard fordelt på 2-, 3- og 4-roms leiligheter.  Alle med egen altan og bod. P-hus i kjelleren.

Platået rundt det syv etasjers store prosjektet er parkmessig opparbeidet som et hyggelig og lunt inngangstun. Uteområdet er tilplantet og etablert med sittebenker, lekeapparat, sykkel- og gjesteparkering, i tillegg til et stort grøntareal. Leilighetene som er vendt opp mot Sogndalsdalen og Fosshaugane Campus har spesielt lang kveldsol på sommeren.

Ulvahaugen ligger på et syd-vestvendt terrengplatå med fin utsikt over Sogndal. Sentrum i bygda, med kjøpesenter, butikker, kino og kulturhus befinner seg 400 meter unna. Trudvang skule er like ved, og til barnehager er det noen minutters gange. Her er ingen gjennomgangstrafikk. Det karakteristisske ved bygget er at det ruver høyt i fronten.

Vi gratulerer Åsen & Øvrelid Utvikling med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies