torsdag, mai 28, 2020

Prosjekt

MinimizeByfjordparken ILK1, StavangerB
yfjordparken Barnehage ble tatt i bruk fra august 2018, fjerde etasje i samme bygg står klart i 1. kvartal 2019. Næringsbygget ILK2 ble tatt i bruk i oktober og november 2018, med 1.-5. etasje.

7. etasje i samme bygg står klart i første kvartal 2019, mens 6. etasje blir klar utover våren 2019. 
Næringsbygget ILK 1 ferdigstilles mot sommeren i 2. kvartal 2019. BI Campus Stavanger overtar 1.-3. etasje den 15. juni 2019. Noroff Education overtar deler av 4. etasje i juli 2019. Øvrige etasjer blir ferdigstilt etter hvert som leiekontrakter signeres for lokalene. 

De viktigste leietakerne i ILK 2 er Stavanger Kommune hjemmebaserte tjenester, NAV Eiganes og Tasta, NAV Arbeidslivssenter og Stavanger Kommune HSK. 

Byfjordparken ligger tett på sentrum, ved fjorden. En særlig mer sentral plassering er det vanskelig å finne. Til Byfjordparken kan man gå, sykle eller ta buss. I Byfjordparken bygges det 56 000 kvadratmeter topp moderne, miljøvennlige og fleksible næringslokaler.

Byfjordparken bygges for fremtiden, på industrihistorisk grunn. Frem til 1975 lå en av Bjellands fabrikker på området. Senere har familiebedriften GMC holdt til her. Disse har vært med å sette Stavanger på kartet, nå skal området igjen syde av liv og energi, og bli et sted som er med på å definere Stavanger som en god by å bo og leve i. 

Med leiearealer fra 50 kvadratmeter er Byfjordparken ideell for virksomheter av de fleste størrelser. Arealene er i hovedsak kontorlokaler, men det kan også legges til rette for mer tjenesteytende virksomheter. 

Fellesarealene som deles med andre leietakere er lyse, luftige, med særpreg, og god atmosfære er stikkord. Her finnes blant annet store atrium med «fritthengende» møterom. I tillegg er det blant annet resepsjonsområder, lunsjrestaurant, kaffebar og muligheter for takterrasser. Tjenester vil tilbys av en profesjonell driftsorganisasjon og vil utvikles i dialog med leietakerne og tilpasses leietakers behov. Parkering for biler og sykler i lukket p-anlegg. Det er et helautomatisk parkeringssystem. 

Kort vei til alt Stavanger har å by på – uansett fremkomstmiddel. Byfjordparken bygges rett ved godt etablerte boligområder. Det blir en oppgradering av idrettsanlegget Stemmen, rett i nærheten, som utvider muligheten for aktivitet og skaper et samlingspunkt i bydelen. Bedriftene i Byfjordparken blir en del av et dynamisk og kompetansebasert næringsliv.

BYGGHERRE: GMC Eiendom
TOTALENTREPRENØR: Delte entrepriser

Vi gratulerer byggherre med det nye næringsbygget og takker for oppdraget!


 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no