torsdag, juni 04, 2020

Prosjekt

MinimizeParadis Brygge i StavangerP
aradis Brygge ligger sør for Stavanger sentrum, mellom bydelene Våland og Storhaug. I alt skal Paradis Brygge bestå av 11 småblokker med rundt 210 leiligheter. Byggene blir på 4 og 6 etasjer og har tilnærmet kvadratisk grunnflate. 

Første byggetrinn har innflytting vinteren 2018/2019. Oppstart for byggingen var høsten 2017. 

Paradis er å bo urbant – og fritt. To og to bygg er samlet rundt et felles uterom hvor alle inngangssonene er plassert. Fordi husene er forskjøvet i forhold til hverandre, vil alle leilighetene få lys inn fra to sider. 

Prosjektet ligger ved sjøkanten, der mulighetene for sjøaktiviteter og turer er gode. Leilighetene er fra 55 til 169 kvadratmeter og i første byggetrinn er det 38 leiligheter. Leilighetene har fra 1-3 soverom, gode balkonger/terrasse opp til 44 kvadratmeter. 

Standarder er: hvitpigmentert og matt lakkert eikeparket, flislagte bad, man kan velge mellom flere veggfarger, man kan velge mellom flere kjøkkenmodeller fra HTH, porttelefon med bilde, heis til parkeringskjeller, parkering i lukket anlegg, sykkelparkering, mulighet for el-lading av bil og sykkel, plass til kajakk. 

Oppvarmingen er fjernvarme med varmekilde i stue. 

Byggene ligger fint til ved sjøen, og man ønsket ikke at de skulle ha en forside eller bakside, men flott fasadeuttrykk rundt det hele. Alle leilighetene har enten balkong, markterrasse eller egen stor takterrasse. 
Paradis Brygge ligger på det som på 1800 tallet var bakermester Lindahls landsted nord for Køhlers eiendom i Hillevåg. Eiendommen gikk i arv, og ble lenge drevet som gård, og den ble etter hvert hetende Falck-eiendommen på folkemunne. På 1930 tallet overtok jernbanen området.

Paradis Brygge ligger like i nærheten av Paradis Stasjon og holdeplassene for den kommende bussveien. Gode kollektivløsninger gjør at man kan redusere bilbruken. Til hver leilighet i første byggetrinn medfølger det en parkeringsplass og en sportsbod pr. leilighet.  

Trinn 1 består av hus 3 og 4, mens trinn 2, som også er utlagt for salg, består av hus 5 og består av 17 leiligheter fra 55 til 188 kvadratmeter. Byggetrinn 3 er også ute for salg, og forventes å stå ferdig i 2020.

BYGGHERRE: Kruse Smith Eiendom
TOTALENTREPRENØR: Kruse Smith Entreprenør
ARKITEKT: Ghilardi + Hellsten Arkitekter

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!


Klikk på modulene under for å lese mer om de engasjerte aktørene:
 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no