tirsdag, april 16, 2024

Prosjekt

Minimize



Brages bilforretning til Digerneset



begynnelsen av februar flyttet Brages Bilforretning fra Vindgårdsskiftet på Moa til stadig voksende Digernes Næringspark der nå 15 ulike aktører holder til.


28 ansatte fulgte med flyttelasset til de moderne og spesialtilpassede lokalene på totalt 2500 kvadratmeter. I tillegg til salg av nye BMW og Mini er også delelageret og merkevareverkstedet flyttet til Digerneset. Går alt etter planen vil også Toyota og Lexus følge etter til Digerneset i mai, men i et eget og separat bygg. På Moa vil Brages fortsette med bruktbilvirksomheten og gjøre om lokalene de har der nå, til et komplett bruktbilsenter for alle merker.

Historie
I mars 1972 flyttet Brages inn i et nytt bilanlegg på Åndalsnes og hadde agentur for DAF lastebiler og et subagentur for Volvo personbiler. Brages søkte importøren så om å få representere Toyota som direkteforhandler. På senhøsten 1972 solgte Brages sine første Toyotabiler samtidig som agenturet som subagent for Volvo ble sagt opp.

Brages Bilforretning ble fort markedsledere i sitt distrikt. I 1980 overtok Brages agenturet på Toyota for hele Sunnmøre og indre Romsdal. Anlegget på Åndalsnes ble solgt, og kapitalen ble investert i nytt anlegg i Ålesund.
Brages Bilforretning  er en av de største bilforhandlerne i Møre og Romsdal, takket være en solig økning i etterspørsel gjennom mange år. I 2015 tok Brages Bilforretning over Bavaria Molde, som nå er omdøpt til Brages Molde. Dette er en ledende merkevareforhandler av BMW som er lokalisert i Molde. Her finner man salgsavdeling, delelager og mekanisk verksted.

Vi gratulerer Brages Bilforretning med nybygget på Digerneset og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

 

 























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies