onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye omsorgsboliger i Skodje



Det er Veidekke Entreprenør AS som har totalentreprisen på byggingen av Runnane omsorgsboliger i Skodje. De 24 kommunale boligene med fellesfunksjon og tilhørende uteområde med parkering skal stå ferdig til våren. De nye omsorgsboligene ligger et steinkast øst for Skodje omsorgssenter.


Bygget er delt opp i tre fløyer med fellesfunksjoner, personalrom og hovedinngang i krysningspunktet i midten. To av fløyene er rotert for å ligge i terrenget på best mulig måte. Den siste fløyen ligger orientert i forhold til veiretningen nord-sør.

Prosjektet til Skodje kommune har som målsetting å legge til rette for et godt bomiljø der trivsel, og en følelse av trygghet og selvstendighet er viktige moment. Det skal gi muligheter for sosialt fellesskap og besøk samtidig som det skal ha en karakter av et privat hjem, men tilrettelagt slik at det kan brukes hjemmebasert omsorg etter behov.  

Leilighetene på 50-55 kvadratmeter inneholder kjøkken, stue, soverom og bad. De er alle tilrettelagt for bruk av velferdsteknologi. Taket er forsterket for å ettermontere takheis fra soverom til bad og toalett hvis det skulle være aktuelt.

Vi gratulerer Skodje kommune med nye omsorgsboliger og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:


 





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies