torsdag, mai 28, 2020

Prosjekt

MinimizeØvre NorefjellstuaP
å Norefjell bygges det 25 eksklusive leiligheter med meget høy standard og spektakulær utsikt.

Prosjektet Øvre Norefjellstua ligger helt øverst i et regulert byggeområde på Norefjell. Første byggetrinn i prosjektet har en unik beliggenhet med enestående panoramautsikt og høyfjellet som nærmeste nabo. Tomten ligger i naturskjønne omgivelser i nær tilknytning til skianlegget med de mange preparerte nedfarter. Det ble nylig åpnet et høydebasseng for produksjon av snø til skisenteret, noe som har resultert i en utvidet sesong av alpinanlegget. Prosjektet er også lokalisert i umiddelbar nærhet til Norefjells godt preparerte langrennsløyper.

Prosjektet Øvre Norefjellstua (ca. 850 moh) vil bli bygget i flere faser. De første 5 byggene helt øverst i tomteområdet bygges først. Leiligheten er fordelt i fem separate bygg med felles ankomstvei. Prosjektet er særegent i sin utforming og møysommelig tilpasset tomtens topografi der de ulike byggene ligger langsetter fjellsiden med god avstand fra hverandre. Byggene er terrassert i terrenget slik at sol – og utsiktsforholdene for alle leilighetene er ivaretatt på best mulig måte. Arkitekturen har fått et chalet-preg, en stil som er tilpasset terrenget og omgivelsene på en skånsom måte. 

Bygningene vil fremstå med naturlige materialer av type grånet kledning, spiler, mørke vinduskarmer, naturstein og betong. Bygningene har en tydelig moderne signatur med store sammenhengende glassflater som henvender seg mot utsikten noe som skaper en god visuell mellom oppholdsrom og landskapet utenfor. 

Prosjektet består av vertikaldelte leiligheter over 2 plan samt felles underjordisk garasjeanlegg. I hvert bygg er det 2 hjørneleiligheter som hver har direkte adkomst til leiligheten via sportsinngang fra garasjeanlegget.

Leiligheten i midten har sportsbod fra garasjeanlegg med adkomst til leilighetene via felles trapperom som ender i det fri.

Alle leilighetene har egne, skjermede innganger i bakkant på terrengnivå med egen skibod samt direkte utgang til syvestvendte terrasser i 1. etasje og balkonger i 2. etasje.

Prosjektet er solid oppført med dekker og leilighetsskille av hulldekkerelementer av betong. Overflater, innredning og teknisk utstyr har høy standard. Ytterveggene har flate tak/kompakttak. Det er sedumdekke innenfor klimaveggene.

Gulvene i 1. etasje er en kombinasjon av lekre keramiske fliser i store formater i hall, vaskerom, wc, bad og tv stue. Alle soverom leveres med ekstra komfort og vegg til vegg tepper i ren ull. Kjøkkenet er tegnet av interiørarkitekt og tilpasset hver leilighet for maksimal utnyttelse. Innredningene er av mørkbeiset eik. Enkle slette fronter med gripelister og benkeplater av god kvalitet. Innredningen leveres med bestikkinndeling i minimum to skuffer, avfallssortering og dempebeslag på alle skuffer og skap. Kjøkkenet leveres komplett med integrerte kvalitetsprodukter fra Miele. 

Totalentreprenør er Bermingrud Entreprenør, og kontrakten er på 178,5 millioner kroner. Ferdigstillelse er desember 2018/første kvartal 2019. 

BYGGHERRE: Norefjell Prosjektutvikling AS
TOTALENTREPRENØR: Bermingrud Entreprenør AS
ARKITEKT: LOGG Arkitekter AS

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:

 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no