fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye studioleiligheter i Kristiansund



Det er Jakobsen Import og Service AS som har totalentreprisen på studioleilighetene i Politimester Bendixens gate 4 borettslag.


Studioleilighetene til KBBL i sentrumsnære omgivelser er seks i tallet, fra 26 – 39 kvadratmeter. Det medfølger egen sportsbod til alle leilighetene samt en felles takterrasse. Grunnarbeidet til det tidligere næringsbygget er utført av Flatsetøy Maskin AS.

En studioleilighet er en arealeffektiv leilighet, hvor stue, kjøkken og soveplass gjerne er i et felles rom, men kan være noe adskilt. Benevnelsen brukes gjerne om moderne, små leiligheter i byer.

Det er vesentlig bedrifter fra Kristiansund som har hatt entrepriser på prosjektet. Schnell Rørleggerservice AS har ivaretatt rørleggertjenestene og Kristiansund Elektro AS har utført det elektrotekniske arbeidet. Kjøkken til leilighetene er levert av HTH AS i Kristiansund. Komplett taktekking er utført av Trondheim Tak AS.

Det er fremdeles ledige leiligheter i et av byens ”kuleste” bygg, så sjansen til å sikre seg en kompakt liten studioleilighet som er egnet for studenter, pendlere eller rett og slett en rimelig ny bolig i sentrum, er til stede. 
Det er gangavstand til byens videregående skoler, samt til fine tur- og rekreasjonsområder, butikker, restauranter, kafeér og kino.

Vi gratulerer KBBL med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies