fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Ørstas nye storstue



HS Bygg AS har hatt totalentreprisen på byggingen av den nye flerbrukshallen i Ørsta. Hallen på nærmere 8100 kvadratmeter overleveres tiltakshaver – Ørsta Idrettspark AS 14.januar.


Det er snakk om en trippel storhall med en takhøyde på 9,5 meter som blant annet inneholder tre spilleflater på 20 x 40 meter med definerte idretter: tre handballbaner, minihandball, futsal, innebandy, EL-innebandy, basket, badminton, 4 felts 60 meter sprintbane, lengdehopp friidrett, nedfelt hoppegrop samt turn og volleyball. De tre spilleflatene kan igjen deles opp i to baner med hev/senk vegger slik at man kan få totalt seks spilleflater på 20 x 20 meter. Det er også en 18 meter høy og dobbelt så bred klatrevegg som markerer endeveggen på storhallen.

I 2.etasje av bygget er det blant annet kontor og møterom. Anlegget er veldig nær en optimal flerbrukshall, da ingen andre anlegg har så mange og varierte aktiviteter under samme tak som den nye flerbrukshallen som er lokalisert på Mosflata i Ørsta sentrum.

Den gamle Ørstahallen ble bygd i siste halvdel av 1960-tallet. På det tidspunktet var det en stor idrettshall, selv om det ikke var tribuner. Ny hall ble prosjektert i 2009, men samtidig startet de mørke årene for Ørsta kommune. I Robek-lista var det ikke rom for noen ny flerbrukshall, men kommunestyret i Ørsta hadde hele tiden mål om å realiserer prosjektet. Etter hvert fikk kommunen handlingsrom igjen og ti år senere ble prosjektet realisert.

Vi gratulerer Ørsta kommune med den nye hallen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies