torsdag, mai 28, 2020

Prosjekt

Minimize40FEMTI, SolaMasiv Bygg er totalentreprenør for bolig- og næringsprosjektet 40FEMTI på Sola. Prosjektet bygges over fem trinn, der trinn 1 er ferdig, trinn 2 er ferdig i desember 2018, trinn 3 i mars 2019, trinn 4 i 4. kvartal 2020 og trinn 5 er fortsatt uavklart. 


Prosjektet ligger midt i Sola sentrum og vil bestå av 5 bygg plassert i en trekant med et frodig atrium i midten. Fasadenes utforming gjør at bygget fremstår som spennende, variert og elegant. Leilighetene i 40FEMTI har kjøkken fra Norema, gode solforhold og parkering i lukket anlegg. Prosjektet har også egen utleieleilighet som beboerne kan låne når de får besøk, et selskapslokale for kos og hygge og en næringsdel i 1. etasje i bygg 1, 4 og 5. 

Trinn 1, Sandesletta 21 som ligger nærmest sentrum, har 40 lyse og gjennomgående leiligheter med flotte kjøkkenløsninger. Det er gjennomtenkte og varierte romløsninger, balansert ventilasjon, eikeparkett, vegghengt toalett, gulvvarme på badet, romslige balkonger og sportsbod. Balkongene er lyse, solrike og romslige. Det er glassrekkverk på balkongene. Hjørneleilighetene får utsikt i to retninger, og toppleiligheten er elegant tilbaketrukket, med spektakulær utsikt.

Trinn 2, Sandesletta 23 ligger til høyre for trinn 1. Det er gode solforhold og utsikt over det grønne atriumet. Trinnet får 40 varierte leiligheter, alle lyse og luftige. Det er heis fra den lukkede parkeringen og opp til leilighetene.  I dette trinnet ligger de nederste leilighetene på hageplan.

Trinn 3, Sandesletta 25, består av 16 varierte leiligheter, og får de samme kvalitetene som trinn 1 og 2. 
Kvaliteter er: balkong/terrasse, bredbåndstilknytning, garasje/p-plass, hage, heis, fiber-TV, sentral og utsikt. 
Det er midt i sentrum, og kort vei til det meste. Nordsjøbadet Spa ligger en kort tur borte, likeså Solastranden. Butikker og restauranter er like i nærheten. 

BYGGHERRE: Sola Atrium AS (Masiv Eiendom og Toma Gruppen)
TOTALENTREPRENØR: Masiv Bygg AS

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene: Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no