fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Ny lagerhall for Mapei i Nord-Odal



Det er Consto Eide AS som har generalentreprisen på byggingen av den nye lagerhallen til Mapei i Nord-Odal.

Foruten byggingen av den 3.500 kvadratmeter store lagerhallen innbefatter kontrakten også ombyggingen av flere eksisterende bygg. Kontrakten er på ca 80 millioner kroner eks. mva. Ferdigstillelse er i november med prøvedrift fram til tredje kvartal 2019.

Rescon AS har vært en ledende norsk leverandør av lim, fugemasser og andre kjemiske produkter til byggebransjen siden 1976. I 1999 ble selskapet en del av det internasjonale konsernet Mapei. Under navnet Rescon Mapei ble de kjent i alle de nordiske landene. 

I oktober 2011 endret Rescon Mapei navn til Mapei AS for og tydeligere vise at firmaet tilhører en av verdens største produsenter av lim, fugemasser og kjemiske produkter til byggebransjen. Anlegget i Nord-Odal blir fortsatt hjørnesteinen for det nordiske markedet.

Mapei er et av verdens største konsern i sin bransje, og har ansatte i over 80 land i alle verdensdeler. 5 % av omsetningen brukes til forskning og produktutvikling – rettet mot økologisk bærekraftige produkter og systemer som ikke inneholder løsemidler og forurensende stoffer. Mapei har 28 forskningssentra, hvorav ett er hos Mapei i Nord-Odal.

Vi gratulerer Mapei med ny lagerhall og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:

 

 

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies