onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt Næringsbygg i Røyken Næringspark



M
askinpakking AS skal inn i nytt bygg ved Røyken Næringspark, dette er en langsiktig leieavtale med Maskinpakking AS som flytter sin virksomhet til Slemmestad. Byggherre er Ticon Eiendom AS.

Nybygget får et areal på ca. 4000 kvadratmeter med mulighet for ekspansjon med ytterligere 1000 kvadratmeter.

Ticon har med dette et ønske om geografisk og markedsmessig ekspansjon. Med dette får Ticon et fotfeste i Røyken Næringspark og Ticon vil søke etter andre virksomheter som ønsker å flytte dit. 

For Maskinpakking AS gir dette en mer konkurransedyktig produksjon, og større mulighet for lagring av kunders varer for perioder, og møte trenden om «delivery om demand» hvor kunden tar ut mindre menger av gangen, men oftere. Økt lagringskapasitet vil åpne for bedre samkjøring mellom flere kunder og kunne møte nye krav på en effektiv måte. 

Eiendommen utvikles i tråd med TICON’s ambisjoner i forhold til miljø. I tillegg til å være Miljøfyrtårn sertifisert, har TICON sluttet seg til «Eiendomssektorens veikart mot 2050» som Grønn Byggallianse/Norsk Eiendom står bak. Det blir lagt vekt på godt energimerke på bygget, samt at det også prioriteres å optimalisere faktisk bruk av energi både i driften av eiendommens felles tekniske anlegg og leietakers eget driftsforbruk. 

Røyken Næringspark har en perfekt beliggenhet sentralt på Østlandet i aksen Bærum, Asker, Røyken med rv. 23 som et sentralt bindeledd mellom E6 og E18. Røyken Næringspark ligger meget sentral 40 minutter fra Oslo, 30 minutter fra Drammen og Asker og 10 minutter fra Oslofjordtunellen/E6.
Prosjektet ferdigstilles i 3 kvartal 2018. 

BYGGHERRE: Ticon Eiendom AS
TOTALENTREPRENØR: Alento AS

Vi gratulerer byggherre med det nye næringsbygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies