torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Total rehabilitering av Nesset omsorgssenter



Nesset kommune får nå utført en total rehabilitering og ombygging av Nesset omsorgssenter (NOS). Hele prosjektet ferdigstilles i slutten av november. Det er Angvik Byggkompani AS som har hovedentreprisen på prosjektet.


I 1.etasje av bygget finner man demens- og korttidsavdelingen, og i underetasjen befinner hjemmetjenesten og eldresenteret seg, samt støttefunksjoner som lager og vaskeri. 

Bygningene til demens- og korttidsavdelingen sto ferdig i midten på 80-tallet. Institusjonen har vært i drift i nærmere 30 år, og ut over normalt vedlikehold, har det ikke vært utført noen form for vedlikehold. 

Romstrukturen består i hovedsak etter rehabiliteringen og ombyggingen. I forbindelse med rehabiliteringen blir alt av kledning, taktekking, vindu, dører, isolasjon, innerflater og tekniske anlegg skiftet.Tekniske anlegg oppgraderes betydelig med tanke på pasientvelferd,byggstyringssystem og adgangskontroll. All belysning, oppvarming og brannsikring oppgraderes. Ny person heis og trapp installeres også.Hjelpemidler slik som elektrisk hev/senk vask , toaletter + integrert pasientheis alle beboerrom. Nytt ventilasjonssystem med kjøling og solskjerming vinduer.

Demensavdelingen på 1390 kvadratmeter driftes under byggeperioden i forskjellige byggefaser. Sykehjemmet er bygd sammen med NOS Demens og det er bygget 2 nye beboerrom for opptrening som ligger i sykehjemmet med tilstøtende rom for opptrening i Demens korttidsavdeling. Underetasjen på 804 kvadratmeter inneholder vaskeri,garderober,lager,kontor og  Eldresenter med kjøkken + hovedinngang. Også uteområdet blir oppgradert, med blant annet 4 stk sansehager med UU-utforming.

Nesset omsorgssenter er sentralt plassert i Eidsvåg, like nord for kommunesenteret, med nærhet til både skoler og boligområde.

Vi gratulerer Nesset kommune med nytt omsorgssenter og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er  involvert i prosjektet:

 

 



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies