fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



I mai 2018 står Straume Sjøfront i Straumesundet ferdig



mai 2018 står Straume Sjøfront i Straumesundet ferdig.

Entreprisen har en verdi av 145 millioner kroner eksklusiv merverdiavgift.

Straume Sjøfront består av to blokker -  B5 på 2900 kvadratmeter og M2 på 2100 kvadratmeter. Prosjektet er bygget i Straumesundet vest for Bergen. Leilighetene i øverste etasje får private vinterhager og takterrasser, og under B5 etableres felles garasjeanlegg i to plan.

Dette er første byggetrinn, og blokkene har syv etasjer med totalt 58 leiligheter som ligger vestvendt med store balkonger. Leilighetene er fra 2-roms på 50 kvadratmeter til 6-roms på 166 kvadratmeter. Alle boligene har gode kvaliteter som store vinduer i stue, med lyse og trivelige oppholdsrom og vannbåren gulvvarme i badegulv.

I tillegg til blokkene etableres parkanlegg ned mot sjøen, gårdsrom i tilknytning til B6 over parkeringsanlegg og torg i tilknytning til B5. Prosjektet ligger på dypkomprimert fylling, der det er benyttet fyllmasse fra Kystbygarasjen da den ble bygget.

Nederste etasjen i garasjeanlegget ligger på kr+0,5 og vil være i kontakt med sjø. Bunnplate og vegger er støpt vanntett for å hindre inntrenging i garasjen. Bygget bygges tradisjonelt med plasstøpte betongkonstruksjoner. Alle hovedbad leveres som prefabrikerte baderom.

Leilighetene leveres nøkkelferdige med meget god standard og gjennomtenkte løsninger. Leilighetene har HTH Kjøkken i Dekor glatt utførelse. Baderomsinnredning er i hvit utførelse med underskap, heldekkende servant og blandebatteri. På gulvene er det trestavs parkett, og eik natur i alle oppholdsrom. Flisbelagte bad med hvite fliser på vegger og grå på gulv. Fro fliser i dusjsone. Vegger og tak er sparklet og malt. Leilighetene har oppvarming fra balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vannbåren varme med viftekonvektorer som varmegivere. Baderom er levert med vannbåren gulvvarme. 

I forbindelse med byggingen av garasjen under Sartor Senter ble det etablert en tunnel for flytting av masse og etableringen av tomten til Straume Sjøfront. Denne tunnelen vil bli klargjort til bruk for beboerne på Straume Sjøfront, slik at man kan gå tørrskodd rett opp til Sartor Senter.

Sotra Kystby er navnet på området på Straume og Bildøy i Fjell kommune som planlegges å bli en av Nordens mest attraktive regionssentrum, med leiligheter for deg som vil kombinere båtplass og sjøbris med gangavstand til butikker, kulturtilbud og arbeidsplasser. Sentralt, urbant og nærhet til sjø. Straume er kommunesenteret i Fjell kommune, stedet ligger på Litlesotra og er et av Vestlandets største handelssentre. 

BYGGHERRE: Straumesundet Bolig AS
TOTALENTREPRENØR: Veidekke Entreprenør AS
ARKITEKT: Link Arkitektur og b+b arkitekter

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies