torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Odda Videregående Skole



O
dda Videregående skole gjennomgår rehabilitering. Skolen fra 1964 er ferdig renovert både innvendig og utvendig sommeren 2018. Siden skolen ble bygget er det gjort mindre endringer og tilpasninger på bygget. Nå, 50 år etter at den ble bygget, er det behov for en større rehabilitering og tilpasning til dagens krav og skolens endrede behov. Intensjonen med prosjektet er å rehabilitere slik at den i størst mulig grad kommer opp til dagens standard.

Totalløsningen vil sikre at skolen etter utført tiltak blir godkjent etter «forskrift om miljørettet helsevern i barnehager og skoler».

Alle fasader skal rehabiliteres, samt etterisolering av tak og innvendig oppgradering. Totalarealet er cirka 3000 kvadratmeter på første byggetrinn og ca. 3500 kvadratmeter på andre byggetrinn. Det blir gjort tilpasninger som ivaretar dagens behov og det blir en helhetlig oppdatering med universell utforming.

I tillegg blir det oppgradering utomhus og nytt mopedskur.

Entreprisen er delt mellom HENT AS og Karmøy Rørteknikk, der sistnevnte har entreprisen for tekniske fag.
Arkitekt er Origo Arkitektgruppe i Bergen.

Skolen ligger på Eidesmoen. Opprinnelig var dette Odda Yrkesskole og Odda Gymnas som i 1994 ble sammenslått til Odda Videregående Skole. Skolen består av to bygg som ligger tett opp til idrettsanleggene og nær Odda Ungdomsskole.

BYGGHERRE: Hordaland Fylkeskommune
DELTENTREPRISE: HENT AS og Karmøy Rørteknikk.

Vi gratulerer Hordaland Fylkeskommune med Odda VGS og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies