torsdag, mai 28, 2020

Prosjekt

MinimizeHetlandshallen, StavangerI juli 2018, skal Hetlandshallen stå ferdig. Dette er en dobbelthall som bygges på Kristianslyst og hallen har en pris av 86 millioner kroner. Den gamle hallen skal bindes sammen med ny hall gjennom en gjennomgående lys og luftig foaje med glasstak, med fasiliteter som felles vindfang, møterom, kiosk, oppholdssoner og andre rom. 


Den nye hallen er på 3 900 kvadratmeter. Hallen består av en ny dobbelt håndballhall, integrert med den eksisterende, samt en ny utendørs 9-er kunstgress fotballbane. Den nye 9-er fotballbanen bygges i grensen mot Skolevollveien. Den nye og den gamle hallen skal henge sammen i begge etasjer. I underetasjen er det støpt gulv på grunn og alle vegger er i plasstøpt betong. I 1 etasje er veggene av prefabrikerte betongelementer.

Taket over selve håndballhallen bæres av gitterdragere i stål med 47 meter spenn. På takflaten legges det sedum. Håndballflatene er hver på 25 x 45 meter, med tilhørende garderober, lager for hall og idrettslag, treningsrom, publikumsarealer og tribune.

Nytt areal vil utgjøre en flate på ca. 3 450 kvadratmeter.

Den nye 9-er kunstgressbanen med flomlys inngår i utomhusanlegget. For øvrig så opparbeides grøntarealet rundt hallen med gangveier, sykkelparkering, HC parkeringsplasser, plantefelt og utemøbler.

Prosjekteringen for prosjektet startet i mars 2017. Bygget tilfredsstiller krav gitt i TEK10, energiklasse A. Bygget er basert på vannbåren oppvarming.Vannbåren varme vil komme som varmt vann fra Lyse Neo, fjernvarme. 


BYGGHERRE: Stavanger Kommune – Stavanger Eiendom.
TOTALENTREPRENØR: Veidekke Entreprenør AS
ARKITEKT: HUS Arkitekter AS

Vi gratulerer Stavanger kommune med den nye hallen og takker for oppdraget!

 

 

 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no