lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



24/7 bygget i Haugesund



Haugesund reiser det seg nå et nytt signalbygg i regionen - 24/7 bygget. Bygget skal samle kompetanse i et dynamisk bygg der bedriftene kan skape synergier og påta seg de oppdrag som i dag går ut av regionen. 24/7 bygget blir et rendyrket kontorbygg, et bygg som setter mennesket og trivsel i fokus.


Det er gjennomtenkt design, lyse, energieffektive og arealoptimaliserte lokaler, som skal bidra til trivsel, kreativitet og motivasjon hos alle ansatte. Med sin unike beliggenhet på Rossabø skal byggets design og utforming bidra til økt stolthet hos den ansatte, og være en merkevare som tiltrekker nye ansatte.

 Arbeidsplassen er miljøoptimalisert for å ivareta de ansatte og med det bidra til den ansattes trivsel på en helt ny måte. Bygget ligger unikt til ved innfartsveien til Haugesund.

24/7 bygget ble igangsatt av PDS Protek og skal bl.a. bli kontorbygget deres.

I bygget får man tilgang til å låne møterom/auditorium/kantine, parkeringsplass, kantinefasiliteter ved lunsj og private/kveldsarrangement, lån av ekstra kontorer, fellesarrangement i og utenfor kontortid, og bli en del av byggets allianser og synergier.

I fremtiden vil krav og fokus på miljø og energieffektivisering bli strengere og vi vil se økte krav til eiendomsutviklingen i Norge. 24/7 bygget tar miljøansvar og bygget er designet etter morgendagens standard, med blant annet jordvarme for å møte de krav passiv-hus teknologien krever med tanke på kontorutforming og energieffektivitet. Enkelt fortalt skal et passiv-hus dokumentere svært lave driftsutgifter for leietakerne.

24/7 bygget er i forkant av utviklingen og laget for fremtidens arbeidsmiljø og gir bedriftene mange muligheter.
En etasje leies av PDS Protek som er et rådgivende ingeniørfirma. En etasje er reservert til bank- og finansaktører, samt landsdekkende aktører innen IT/data.

Det er 11 p-plasser for el-biler i parkeringsgarasjen, samt 4 utvendige, og ladestasjon på utsiden av bygget. Det er to etasjer med parkering i byggets kjeller med direkte heis til kontorene. Det blir etablert 30 parkeringsplasser på bakkeplan med lett tilgjengelighet for besøkende. Det er satt av plass til parkering av sykler i øverste etasje i parkeringsanlegget og på bakkeplan, her er det også enkel adkomst til garderober med dusj i parkeringsanlegget inkludert garderobeskap i eget rom. For å sørge for effektiv kommunikasjon i bygget er det anlagt to heiser. Disse står plassert i foajeen i bygget, i tillegg er det lyse og åpne trapper med glass-rekkverk. Inngangspartiet på bygget har felles entre og kort vei til kantine og fellesområde. 

Det er 3 meter takhøyde på kontorene og 4 meter i fellesareal og kantine i 1. etasje. Det er inntil 980 kvadratmeter utleie pr. etasje, og arealet kan disponeres av 1-4 leietakere. Det er tilrettelagt for resepsjon i foajeområdet og det er lagt opp til moderne sikkerhetsløsninger med adgangskontroll på forskjellige nivåer. Dette kan tilpasses brukernes egne behov.

Det er tilrettelagt for valgfrihet knyttet til kontorløsninger med åpne landskap og cellekontorer. Kontorene er fra 8,5 kvadratmeter og oppover.

Det blir etablert takhage i 5. etasje med flott utsikt over byen, og takhagen har direkte adkomst fra trapperom og heis.

Totalt utleieareal er 4 951 kvadratmeter. Totalt er det c. 90 parkeringsplasser og antall arbeidsplasser er fra 160-220. 

Profileringen blir mot Spannavegen og E134, det er umiddelbar nærhet til busstrasè og det er tilstøtende sykkel- og gangstier.

Byggestart var første kvartal 2016. Innflyttingen var i april 2018.

BYGGHERRE: Rossabø Eiendom AS (JGH-Holding)
ENTREPRENØR: Eierstyrt entreprise

Faktaboks: 
Byggeledelse: Nordbø og Seglem AS
Prosjektering betong: Nordbø og Seglem AS
Prosjektering tekniske fag: Multiconsult AS
Grunnarbeid: Vassbakk & Stol AS
Betongarbeider: GL Prosjektservice AS
Betongelementer: Spenncon AS
Tekniske Fag: GK AS

Vi gratulerer byggherre med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:

 

 

 

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies