fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Kristvika Næringspark byggetrinn 2

Kristvika Næringspark – byggetrinn 2

I slutten av september ferdigstilles det andre byggetrinnet på Kristvika Næringspark. Det er Brødrene Røsand AS som har totalentreprisen på det vel 700 kvm store bygget. 

Tiltakshaver er Multi Marine AS, som driver innen eiendomsutleie. Firmaet ble etablert i 1996 og startet da med industrielt renhold med kunder innenfor næringsmiddelindustrien og mekanisk industri. Etterspørselen ble etter hvert større og det ble satset på å utvide tjenestespekteret. 

Gjennom Multi Marine AS sitt samarbeid med Vestbase AS har de opparbeidet en betydelig kompetanse og personellpool med solid erfaring rettet mot basedrift/lager samt lossing og lasting av båter.
De siste årene har bedriften fått et godt fotfeste i industrien i regionen og har fått en solid kundemasse, men er hele tiden ute etter å bygge nye nettverk og kundegrupper. Multi Marine AS har i dag 15 faste ansatte som jobber på langtid/kortidsengasjement blant kunder i regionen og representerer totalt 30 årsverk inkludert vikarer og prosjektansatte.

Det er E. Folland Maskinstasjon AS som har hatt grunn- og utomhusarbeidet på utleiebygget på Bruhagen i Averøy kommune. Profilbygg Trondheim AS begynte med oppføringen av stål- og sandwich-elementene i april. Samme bedrift har også levert tak, dører og vindu. Takisolering og taktekking er utført av Icopaltak Nord AS.

Bygget på vel 700 kvm består av kontor, lager og butikk.  Den største leietakeren er YIT AS, som også har utført elektro-, rør- og ventilasjonsarbeidet. Betong- og innredningsarbeidet er utført av H2 Bygg AS.  Ferdigbetongen er levert av Averøy Betong AS.

Kontrakten til totalentreprenør Brødrene Røsand AS beløper seg til 5,5 millioner kroner (eksl. tekniske fag). Montèr Røsand AS har levert byggvarene. 

Vi gratulerer Multi Marie AS med byggetrinn 2 på Kristvika Næringspark.

Klikk på modulene under og få mer informasjon om de bedriftene som har vært engasjert i prosjektet: 

















Enter Title

Minimize

 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies