fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nedre Storgate 19 i Drammen


Seltor Gruppen AS har totalentreprisen for det nye signalbygget i Drammen. Bygget blir på 3000 kvadratmeter som fordeles på 5 etasjer uten kjeller.

Arkitekt er Nils Tveit AS. Kontraktssummen er på 62 millioner kroner eks. mva. Leietakere blir bl.a. Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS som skal leie de fire øverste etasjene. I 1. etasje etableres en delikatesse-, interiørbutikk og en klesforretning. Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS er det største advokatfirma i Drammensregionen med 40 ansatte og har ekspertise innen de fleste juridiske fagområder. Det nye bygget bygges på nabotomten til der advokatfirmaet var før.

Det nye bygget på Bragernes-siden blir et signalbygg, og gågaten fra Grev Wedels Plass fortjener et nytt og spennende næringsbygg. Det blir moderne og effektive lokaler for advokatvirksomhet, og Oxer Eiendom er byggherre for det nye bygget. 

Leietakere i 1. etasje blir Paul & Pauline, Drammen Delikatesse og Arkitektfossland AS/EF Consept Store.
Nybygget et godt tilpasset omgivelsene og nabobyggene og byggestart var i fjerde kvartal 2016. 

Oxer Eiendom vil styrke sin posisjon i kontormarkedet i Drammen, selskapets røtter kommer fra Drammen, og byen er i en spennende utvikling.

Grunnet en brann er prosjektet litt forsinket i forhold til planen. Opprinnelig plan var ferdigstillelse i mai 2018 og innflytting 19. Mai. Ny ferdigstillelse er juni 2018. 


BYGGHERRE: Oxer Eiendom
TOTALENTREPRENØR: Seltor AS
ARKITEKT: Arkitektkontoret Nils Tveit AS

Vi gratulerer byggherre med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:






















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies