fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye moderne boliger i naturskjønne omgivelser nær Heggedal sentrum

 

 

Det er bygd nye moderne boliger i naturskjønne omgivelser nær Heggedal Sentrum. Det er bygget 28 enheter. 

Byggenes primærsystem består av betongsåle, bærevegger i tre og ståldragere, etasjeskillere i tre. Det er lydvegg/brannvegg mellom boligene. Flatt tak som tekkes med takpapp. Det leveres luft til luft varmepumpe til hver enhet, sentral plassert i hovedetasjen med stue/kjøkken. Noen av leilighetene har stue/kjøkken i underetasje og noen med stue/kjøkken i midterste etasje. Primærrom er 126 kvadratmeter til 163 kvadratmeter. Bruksareal 136 kvadratmeter til 174 kvadratmeter.

Prosjektet består av 24 tomannsboliger, en tremannsbolig og en enebolig. Boligene har gode arealeffektive planløsninger. Det er store fellesarealer og eiendommen ligger rolig og tilbaketrukket med gode sol- og utsiktsforhold.

Det er lyse tiltalende boliger med store vindusflater. Det leveres 3-stavs parkett i lys ask. Kjøkkeninnredningen er Sigdal i hvit farge med integrert grep. På badet leveres det sandfargede 30 x 30 på gulv, mosaikk 5 x 5 på gulv i dusjnisje og sandfargede 30 x 60 fliser på vegg. Hovedbad leveres med baderomsinnredning, komplett med helstøpt plate, blandebatteri og speil. 

Boligene leveres med luft til luft varmepumpe til hver enhet. Badene blir levert med elektriske varmekabler i gulv. Varmekabler leveres også i vindfang, eller der det er lagt fliser i inngangsparti. 

Det er biloppstillingsplass i carport i tilknytning til boligen for boligtype B. For boligtype A og D medfølger biloppstillingsplass i felles carport. 

Granitt Entreprenør AS står for utviklingen av prosjektet, og byggingen av prosjektet. Granitt Entreprenør utfører alt fra nybyggprosjekt til tilbygg/rehabiliteringer og Granitt Entreprenør står for store deler av utbyggingen av prosjektet Rødsåsen. 

Boligene blir ferdigstilt slik: trinn 3 i første halvår 2018, og trinn 2 i andre halvår 2018. 

BYGGHERRE/UTBYGGER: Rødsåsen Eiendom AS
TOTALENTREPRENØR: Granitt Entreprenør AS

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies