fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Hafstadvegen 35

Hafstadvegen 35, Førde

Hafstadvegen 35 er ”tvillingblokka” til den tidligere ferdigstilte Hafstadvegen 37. Det er et kombinert forretnings- og boligbygg midt i Førde sentrum. I første etasje er det butikk- og kontorlokale som er innflytningsklar til jul. I de tre etasjene over er det ni selveierleiligheter som ferdigstilles til 1.september. Parkeringskjelleren har felles tilkomst for begge eiendommene i vestenden. Hver leilighet disponerer en parkeringsplass samt en bodplass i kjelleren. Det er heis fra parkeringskjelleren. 

Utbygger er ÅØ Utvikling AS.
Prosjektleder Ronny Østenstad hos totalentreprenør Åsen & Øvrelid AS kan fortelle at byggestart var i mai 2011. De ni leilighetene er på 60-130 kvm. Alle leilighetene er solgt. Andre etasje inneholder fire leiligheter mellom 61-97 kvm i bruksareal. Alle med veranda mot elva. I tredje etasje er det tre fire-roms leiligheter på mellom 106.111 kvm. Også disse med veranda mot elva. Fjerde etasje inneholder to store leiligheter: En på 131 kvm og en på 152 kvm – begge med takterrasse. Også disse leilighetene har flott utsikt mot elva Jølster og med kultur- og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Glassfasadene og aluminiumsdørene leveres av John Holvik AS.

GK Norge AS avd. Førde har Prosjektert og levert ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger for de ni leilighetene, samt ventilasjon for næringsarealet i 1. etg. Beslagarbeid, ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger er utført av Førde Metallprodukt AS. Prosjektering, levering og montering av de elektrotekniske installasjonene er utført av YIT AS avd. Førde. Sanitær- og varmeanlegget er levert og montert av Skår VVS.

Leilighetene har gjennomgående gode kvaliteter. Flislagte badegulv og baderomsplater. JKE kjøkkeninnredning fra Neumann Bygg Førde og HTH Kjøkkenforum Førde. Malerarbeidet og legging av gulvbelegg er utført av maler Rune Skilbrei AS.

Leilighetene har vassboren varme i gulv i stue, på kjøkken, bad og gang. Varmen kommer fra fellesanlegg i kjelleren. Vinduene i bygget er levert av H-vinduet Bauge AS i Florø.

Vi gratulerer med nye flotte leiligheter, og takker for oppdraget. 

Klikk på modulene under og få mer informasjon om de bedriftene som har vært engasjert i prosjektet: 
























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies