fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Bangeløkka Næringspark, Drammen


januar 2018 er de nye næringslokalene i Bangeløkka Næringspark ferdige og får en sentral beliggenhet ved Drammens innfallsport med synlighet og avkjøring rett ved E 18 motorveien mellom Oslo og Kristiansand, samt E134 til Kongsberg/Notodden/Haugesund og Bjørnstjerne Bjørnsons gate. Det siste en fire felts gate som går inn til sentrum med hovedbusstasjonen og Drammen stasjon inkl. Flytoget.

Bygget vil bestå av nybygg i tillegg til eksisterende bygg på 3 000 kvadratmeter, og det er lagt opp til funksjonell og god design. Leietakerne har fått være med på å bestemme både arealinndeling og materialvalg.

Ticon Eiendom er byggherre for bygget som oppføres på Bangeløkka. Bygget består av 9000 kvadratmeter kontorlokale, samt en parkeringskjeller på 4 500 kvadratmeter. Kontorlokalene er fordelt på tre plan. 

Bangeløkka er hovedknutepunktet for adkomst til Drammen fra sør, sør-øst, og det passerer daglig ca. 50 000 biler i døgnet. Beliggenheten er også som et geografisk midtpunkt med hensyn til arbeidsmarkedene i Vestfold, Kongsbergregionen, Drammensregionen og Oslo/Bærum/Asker.

Leietakerne er beslektede virksomheter som uavhengig av hverandre har kommet frem til at beliggenheten og bygget er ideelt for sine virksomheter. Dette er: GK Inneklima AS, Assemblin AS, Ing. Ivar Pettersen AS, Block Watne AS.

Med disse leietakerne skapes det et fagmiljø i Bangeløkka Næringspark, til det beste for markedet og kundene, og ikke minst med interessante utviklingsmuligheter mellom aktørene. Det er en spesielt fordelaktig lokasjon for denne type virksomheter ved at de kommer raskt på og av hovedveinettet.

Bedrifter som allerede har etablert seg på Bangeløkka underbygger fagmiljøet. Her nevnes blant annet Get, Nordialog og Certego. Tesla Motors har etablert et stort visnings- og klargjøringssenter på naboeiendommen og Ticon AS er valgt til å utvide med et nytt klargjøringssenter på 3 500 kvadratmeter i en av de to naboeiendommer som også er under utvikling.


BYGGHERRE: Ticon Eiendom
TOTALENTREPRENØR: POB Entreprenør

Vi gratulerer byggherre med det nye kontorbygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies