torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Biltema til Nordfjordeid



L
ørdag 3. februar åpnet Biltema ny butikk i sentrum av Nordfjordeid. Totalentreprenør Sunnfjord Construction Group hadde byggestart i slutten av august i fjor på Moengården, som leier ut sine lokaler til Biltema.

Nybygget på 3.650 kvadratmeter ble ferdigstilt en av de siste dagene i januar.

Biltema ble grunnlagt i 1963 – da som en postordrevirksomhet i Lindköping i Sverige. Biltemas første varehus i Norge ble startet opp i 1984 i Sandnes kommune.

Virksomheten i Norge er i dag organisert i selskapet Biltema Norge AS med forretningskontor i Lier Det norske selskapet er 100 % eid av selskapet Biltema B.V. registrert i Amsterdam i Nederland og som også eier varemerket «Biltema». Kjedens største varehus åpnet i 2006. Det ligger i Haugesund. Det er på 7 200 kvadratmeter, hvorav 6 000 kvadratmeter er butikk.

Biltema har et vareutvalg på 18 000 artikler, og sortimentet dekker en rekke produktkategorier med relativt lave priser. Virksomheten er basert på egne merkevarer kalt «Biltema» og «Biltema Professional». Sortimentet er delt inn i følgende kategorier: «Bil-MC», «båt», «fritid», «hjem», «kontor–teknikk», «bygg», «bilpleie» og «verktøy».

Biltema har 55 varehus i Norge og sitt norske forretningskontor i Lier. Biltema på Nordfjordeid er det foreløpige siste i rekken her i landet. Totalt i Skandinavia har kjeden over 130 varehus. 

Vi gratulerer tiltakshaver med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies