fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Engebrets Promenade, Lillestrøm



Engebrets Promenade på Lillestrøm består av 171 leiligheter i størrelsene fra 1- roms til 4- roms, og hver av byggene har store, frodige takhager og garasjekjeller med heis. Totalt består prosjektet av fire bygg, der byggene har ulike høyder, det høyeste er på åtte etasjer. På gateplan er det tilrettelagt for publikumsrettet næringsvirksomhet.


Navnet Engebrets Promenade er forankret i Lillestrøms lokalhistorie. Engebret Wessel var disponent ved Lillestrøm Torvstrøfabrik. Han var også med å etablere Lillestrøm Vel, som hadde som formål å forskjønne Lillestrøm. Engebret Wessels gate er en av gatene rundt de nye leilighetsbyggene. Promenade kommer fra Promenade Cafeen, som lå i dette kvartalet tidligere, det var et kjent samlingspunkt fra 1920 årene og til slutten av 50 årene.

Engebrets Promenade tilbyr ulike nivåer på standard i prosjektet. Dette er gjort med ønsker om å kunne tilby noe ekstra. Kategoriene er moderne – design+ - design + luxus, der de to siste er meget gode oppgraderte løsninger. Det er heis til alle etasjer.

Typer leiligheter i prosjektet er 1-roms fra 35 – 45 kvadratmeter, 2-roms fra 37,5-57,5 kvadratmeter, 3-roms fra 56,5-136,5 kvadratmeter, 4-roms fra 84,5-136,5 kvadratmeter.

Design, kvalitet og funksjon har vært viktig i planleggingen av de ulike løsningene for bad og kjøkken. På badet er det lys og moderne innredning fra HTH i type KP Moro, og vannbåren varme fra sentralt anlegg. På kjøkkenet er det Lys og moderne innredning fra HTH i type Mono.

Leilighetene med oppgradert standard har inkludert interiørbistand fra Slettvoll avdeling Lillestrøm.
Engebrets Promenade har en sentral beliggenhet i Lillestrøm med kort vei til kino, bibliotek, butikker, restauranter, kafeer, helsetilbud og mye mer. I tillegg spennende butikker og spisesteder, og Lillestrøm kan by på flotte turmuligheter. 

Kontraktssummen er på 397 millioner kroner, og prosjektet stod ferdig i november 2017.
Flere av AF gruppens virksomhetsområder er med når Engebrets Promenade er bygget, oppdragsgiver AF Eiendom og Thon Eiendom igjennom selskapet Lillestrøm By – og næringsvirksomhet, mens AF Decom har ryddet tomten i forkant. I tillegg skal AF Bygg Oslo føre opp nye «Folkets Hus» mellom boligblokkene.

Den unike beliggenheten, arkitektoniske kvaliteter og funksjonelle løsninger gjør Engebrets promenade til et av til et av områdets ettertraktede boligprosjekter. 

OPPDRAGSGIVER: Lillestrøm By og næringsutvikling AS (AF Eiendom og Thon Eiendom).
TOTALENTREPRENØR: AF Gruppen.

Vi gratulerer oppdragsgiver med de nye boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


 





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies