lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nordsjø Kontorpark i Haugesund



Den fremtidsrettede Nordsjø Kontorpark bygges i Haugesund.  Totalt er det 15 000 kvadratmeter, fordelt på fire bygg med fellesfunksjoner i første etasje. Prosjektet fokuserer på synergi, effektivitet, energi, arkitektur og funksjoner. Nordsjø Kontorpark blir et unikt kompetansesenter med spennende leietakere, en kontorpark leietakerne kan være stolt av!


Første byggetrinn er ferdig høsten 2017. Det er en flott beliggenhet på prosjektet, med korte avstander til viktige lokasjoner. En attraktiv kontorpark vil sikre en samling av ulike aktører som åpner for gode synergier. I prosjektet er det auditorium, flotte møterom og mingleområde – i 1 etasje! Kontorparken for en moderne kantine med sunn og god mat. Det er også eget treningsrom, med gode apparater og squashrom. Det er gode parkeringsmuligheter for bil, elbil og sykler.

Kontorparken får skreddersydde kontorlokaler med cellekontorer og kontorplasser i landskap langs fasade og fellesfunksjoner er lagt sentralt i kjerner. Hele kontorparken får et fantastisk inneklima med gode lys -og støyforhold, frisk luft og god innetemperatur.

Bygget utformes med moderne arkitektur og grøntområder tilknyttet kantinen. Materialbruken er robust, enkel og solid. Innenfor byggets rammer tilbyr vi effektive, tidsriktige og fleksible kontorlokaler, tilpasset til leietakernes behov og ønsker. Interiøret er lyst og moderne, med gjennomført tilpasning til alle brukergrupper.
Resepsjon og mingleområder, romslig kantine, møte og konferanselokale og treningslokalene skal fungere som sosial møteplass for leietakere, kunder og gjester! Nyt lunsjen utendørs i grønne omgivelser og spill squash med kollegaer.  Ambisjonene for prosjektet er høye i forhold til å tilrettelegge gode synergier mellom leietakerne.

Dimensjonen på første byggetrinn er 4 820 kvadratmeter. Gravestart var 3. oktober 2016, ferdigstillelse byggetrinn 1  er 4. kvartal 2017. Den totale planen med byggetrinn, skal til sammen bli 15 000 kvadratmeter, totalt vil det gi 600-700 arbeidsplasser. I det totale prosjekter blir der 7000 kvadratmeter parkeringskjeller med plass til 200 biler. Utendørs blir det parkeringsplasser for 100 biler og parkområde.

Den totale kostnaden på prosjektet er 300 millioner kroner. Nordsjø Kontorpark ligger med en flott lokalisering i Kvaløygata midt i knutepunktet mellom Stavanger og Bergen.
Nordsjø Kontorpark har BREEAM-NOR klassifisering etter kravene til «Very Good»!

Selskap: Nordsjø Kontorpark AS
Byggherre: Base Property AS og Grønhaug Eiendom AS

Vi gratulerer med den nye kontorparken og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies