fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Kvartal 33, Lillestrøm

 

På Lillestrøm er nå det nyeste boligprosjektet ferdig. Moderne arkitektur kjennetegner prosjektet som har navnet kvartal 33. 

Utomhus er det granitt, det er laget lekeplass og med kvalitetene i prosjektet ligger dette over normal boligstandard. Det er lagt inn en rekke ekstra kvaliteter i prosjektet.

I leilighetene er det lagt opp et nivå som skal friste gruppen med litt høyere kjøpekraft. Det er meget høy standard. 

Kjøperne har hatt muligheter til tilvalg og tilpasninger av boligene. Det er solavskjerming på alle vinduer i leilighetene.

Prosjektet hadde byggestart i september 2015. Bygget er på til sammen nesten 20 000 kvadratmeter, og er fordelt på tre bygg, med til sammen 117 leiligheter fordelt på 2, 3 og 4 roms opptil 200 kvadratmeter. Prosjektet ligger sentralt ved siden av Kirkeparken i Lillestrøm. 

Lillestrøm har mye på by på, og historisk åpnet Norges første toglinje i 1854 fra datidens Oslo og til Eidsvoll, da var Lillestrøm og Strømmen naturlige stoppesteder. Siden den gang har Lillestrøm bare vokst i antall innbyggere og størrelse!

Lillestrøm er kåret til sykkelbyen i Norge. Lillestrøm er Kunnskapsbyen. Lillestrøm er messebyen, for her ligger Norges Varemesse like ved togstasjonen. Lillestrøm er kultur, fra Norges beste blues- og kulturpub til et kulturhus der mange store stjerner opptrer. Akershus Kunstsenter ligger også her. Lillestrøm er fotball, hest, golf og flytog. I tillegg nevnes skolebyen, musikkskolebyen, barnehagebyen og utebyen. Amcar, jazz, galleri og håndball er andre kvaliteter med Lillestrøm.

Leilighetene i Kvartal 33 er oppført i stilige materialer og meget bra isolering. Utvendig kler bygget seg med matchende kombinasjon puss og tre. Leilighetene vil ha forskjellige plasseringen mot morgensol og kveldssol. Balkongen er bygget av betong. Gulvene er i trykkimpregnert tre. De 117 leilighetene er fordelt på 32 stk. toroms, 42 stk. treroms, og 43 stk. fireroms.

Entreen har plass til et romslig garderobeskap, det er en massiv inngangsdør med kikkhull. Det er 250 centimeter under taket, som gir en luftigere tilværelse. Gulvene har 1-stavs parkett. Baderommet leveres komplett med LED-belysning og spotter. Dusjen har detaljer som nedsenket dusjnisje med slukrenne. Kjøkkenet er utstyrt med kjøkkeninnredning fra HTH, og har ventilasjonsvifte og nedfelt, rustfri oppvaskkum. Leilighetene leveres med TV og bredbånduttak. I leilighetene er det porttelefon.

Veidekke Entreprenør er totalentreprenør og kontraktssummen for prosjektet er ca. 300 millioner kroner. Næringsdelen på prosjekter er på ca. 1800 kvadratmeter, resterende er til boliger.

BYGGHERRE: Kvartal 33/veidekke Eiendom.
TOTALENTREPRENØR: Veidekke Entreprenør

Vi gratulerer byggherre med nybyggene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies