tirsdag, april 16, 2024

Prosjekt

Minimize



Vannspeilet, Ågård i Gjesdal



Vannspeilet ved Edlandsvatnet på Ålgård ferdigstilles med blokk B, 1. november 2017. Vannspeilet ligger flott plassert med nydelig utsikt over Edlandsvatnet. Her er det vakker natur ogmed sentral plassering på Ålgård er det kort vei til alt du trenger.

Vannspeilet har alt – enten du er førstegangs-etablerer eller har nådd middagshøyden og jakter et enklere liv. Prosjektet består av 26 leiligheter, alle med terrasse eller balkong, fordelt på to bygg.

Leilighetene er i størrelsene 49-108 kvadratmeter. Leilighetene er moderne, med listefritt tak, lyse hvitmalte vegger og eikeparkett. Kjøkken og baderom blir levert av Norema. Kjøperne får mulighet for tilvalg, alt ligger til rette for at man kan få satt sitt personlige preg på boligen og gjøre den til et personlig og innbydende hjem. Badene er flislagt og har varme i gulvet. Leilighetene er utstyrt med moderne ventilasjonssystem med varmegjenvinning. Bra både for kjøperne og miljøet.

Leilighetene finnes i forskjellige størrelser, der de minste på 45 kvadratmeter er perfekt for førstegangsetablerer, de på 57 kvadratmeter er funksjonelle og trivelig med stor stue, leilighetene på 78 kvadratmeter er endeleiligheter med to soverom, leilighetene på 79 kvadratmeter har praktisk løsning med to bad og to soverom, leilighetene på 119 kvadratmeter er store og luftige i høyden, og det skal være stort og flott på toppen, leilighetene her er på 124 kvadratmeter.

I Meieri Krossen, rett borti gaten, er det fortsatt stor aktivitet og mange gode tilbud. Her finnes butikker og tjenester av mange salg. Matbutikker, optiker, Europris, vertshus, Pizzabakeren, Coop Extra, bensinstasjon og frisør. Kjøpesenteret Amfi Ålgård rommer 25 assorterte butikker med bl.a. Coop Mega med delikatesseavdeling. Vinmonopol, Hei Honney Coffe Shop, bank mm. 

 I området er det barneskole, matbutikk, barnehage, ungdomsskole, Perlå/Edlandshagen, idrettsanlegg, treningssenter ogAmfi Ålgård. I tillegg ligger Sandnes Sentrum bare 13 kilometer unna, og Stavanger Lufthavn 23 kilometer unna. I tillegg er det turløype rundt Edlandsvannet, merket med Stavanger Turistforenings merker. Perlå er et opparbeidet parkområde med stor brygge, gressdekke, flåte og toaletter. Perlå er et flott sted for bading. Fjernstadvatnet ligger vest for Ålgård sentrum, vatnet er omrammet av tett bebyggelse, frodig jordbruksareal og jærsk høylandskap – som gjør at det er en ekte turopplevelse å gå rundt vatnet. Man kan også spasere langs Ålgårdbanen som eksisterte fra 1921 til 1988. I Edlandsvannet er det også fiskemuligheter, her finnes Ørret, Røye og Sik.

Bygg A var ferdig i juni 2017 og bygg B var ferdig nå ferdig 1. november 2017.  

BYGGHERRE: Helsebanken AS
TOTALENTREPRENØR: Jærentreprenøren AS

 

 

Vi gratulerer byggherre med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


 















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies