torsdag, mai 28, 2020

Prosjekt

MinimizeLanghaugane barnehage

Langhaugane barnehage på Vassenden i Jølster


Etter å ha jobbet for å få på plass en ny barnehage på Vassenden i flere år, kan Jølster kommune fra 15.august endelig ta nybygget i bruk. Med 144 plasser blir nye Langhaugane barnehage en av de største i Sogn og Fjordane.
Tidligere har Langhaugane barnehage vært fordelt på flere forskjellige bygg. Det var vært en utfordring da flere foreldre har måttet levere på to plasser der det er to kilometer mellom byggene. Det er nå historie – nå er det seks avdelinger under samme tak.

Det er Harald Kapstad AS som har hatt totalentreprisen på nybygget. De hadde byggestart i juni i fjor.
Totalarealet på den nye barnehagen er på ca 1400 kvm, hvorav 300 kvm er i underetasjen. I tillegg kommer et stort uteareal på nærmere 5000 kvm med komplett lekeplass for de 108 barna som begynner i barnehagen nå i høst.

Barnehagen som er kostnadsregnet til 41 millioner kroner inneholder blant annet egne arbeidsplasser for pedagogene, et stort fellesrom for alle barna. I tillegg til scene, dramarom og sanserom.
Jølster kommune har nå to kommunale barnehager samt fire private.

Det elektrotekniske arbeidet er utført av Førde Elektro og Rør AS. Sanitær- og varmeanlegget til den nye barnehagen er levert og montert av Skår VVS, mens GK Norge avd. Førde har prosjektert og levert ventilasjonsanlegget og SD-anlegg. 

Førde Metallprodukt AS har stått for montering av ventilasjonsanlegget og sentralstøvsuger for GK Norge AS. Blikkenslagerarbeidet er utført av Promo AS
Grunnarbeidet er det Magne Hafstad AS som har stått for. Malargruppa AS har utført malingsarbeidet og lagt gulvbelegget, mens Neumann Bygg avd. Førde har levert byggvarene.

Vi gratulerer Jølster kommune med byggingen av Langhaugane barnehage, og takker for oppdraget. 

Klikk på modulene under og få mer informasjon om de bedriftene som har vært engasjert i prosjektet: 
 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no