torsdag, juni 04, 2020

Prosjekt

Minimize"Klypetunet" MyrkdalenM
yrkdalen ligger i den nordlige delen av Voss Kommune, helt opp til grensen til Sogn og Fjordane. Fjellandsbyen ligger en halvtimes kjøring fra Voss, via Vinje og videre mot Vikafjellet. Bergen er bare to timer unna med bil, og man trenger ikke krysse hverken fjell eller fjord for å komme frem.

I Myrkdalen faller det mer snø enn noen annen plass. Det gjør Myrkdalen til en yndet plass for skientusiaster. Fra de minste som leker seg i barneområdet til de som liker velpreparerte løyper og urørt pudder. 

Myrkdalen i sommerdrakt byr på turstier i alle utgaver, kort vei til fjordidyll og opplevelser av det mer adrealinfylte slaget. På Myrkdalen Hotel kan man nyte godt av fasilitetene ved hotellet. Her er tre restauranter, gode konferansefasiliteter og to barer.

I desember er Klypetunet ferdig, med til sammen 14 leiligheter fordelt på to etasjer. Dette bygges i et solrikt område like ved barneskitrekket og Helgatuntrekket i Myrkdalen, med gangavstand til alt fjellandsbyen har å by på. Langrennsløypa til fjellandsbyen går like utenfor bygningen. Med kort avstand til RV 13 og plassering rett ved barneskitrekket ligger Klypetunet flott til. 

Leilighetene er på 60 – 71,5-77 kvadratmeter med 3-4 soverom, og gjør dette prosjektet perfekt for hele familien. Her får man 6-9 sengeplasser og dermed rom til både voksne, barn og venner på besøk. Bilen parkeres tørt på parkeringsplassen i underetasjen, der det også er sportsbod.

Leilighetene er moderne og romslige. Leilighetene midt på bygget har tre soverom, en romslig stue med åpen kjøkkenløsning, bod/teknisk rom og altan. Hjørneleilighetene har to altaner, fire soverom og ekstra toalett. Alle leilighetene har flott utsikt over dalen, skianlegget og Årmotslia Langrennsarena.

Bygget er tegnet av sivilarkitekt Sigbjørn Dugstad, som også har tegnet en rekke andre prosjekt i fjellandsbyen.
Halvparten av leilighetene kan tas i bruk til påske 2018, mens andre halvparten kan tas i bruk sommeren 2018.


BYGGHERRE: Myrkdalen Fjellandsby AS
TOTALENETREPRENØR: Seimen AS, byggvarehuset på Vossestrand

Vi gratulerer Byggherre med de nye leilighetene og takker for oppdraget! Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no