torsdag, juni 04, 2020

Prosjekt

MinimizeHangursvegen Terrasse på VossH
angursvegen Terrasse ligger i et attraktivt og rolig boligområde, sentralt plasser i Hangursvegen. Her er det flott panoramautsikt mot Vangsvatnet, Gråsida, Horndalsnuten og Voss sentrum. Det er gode solforhold året rundt, med nærhet til de mange flott turløper. Det er kort avstand til Gullfjordungen barneskole, ungdomsskole og videregående skole, samt gangavstand til sentrum, kollektiv transport og alle daglige gjøremål. 

Eiendommen består av to terrasseblokker med til sammen 19 selveierleiligheter. Prosjektet har moderne arkitektur, med fokus på gode kvaliteter og tidløst materiale og fargebruk. Det er parkeringsanlegg i underetasjen i blokk A. Leilighetene er hensiktsmessig plassert i terrenget og har store, usjenerte terrasser med flott utsikt. 

Leilighetene er på størrelsene 46 kvadratmeter til 150 kvadratmeter.

Tomtens areal er ca. 2661 kvm. Byggingen er utført med bærekonstruksjon i betong, betongelementer og stål. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stendervegger utvendig kledd med forskjellig platekledning type Ivarsson Equitone Tectiva treverk.

Leilighetene leveres med gjennomgående god standard, med 3-stavs eikeparkett på gulv og fliser på bad, gang og entre. Veggene består av malt betong eller malte gipsvegger som oppfyller forskriftskrav med hensyn til lydreduksjon og brannspredning. Matte flater i tak, som er delvis nedsenket pga. tekniske installasjoner. Downlights på bad.

Kjøkkenet leveres med kjøkkeninnredning, koketopp, steikeovn og oppvaskmaskin. Badet har fliser på gulv og vegger og er levert med heldekkende vask med to skuffer, speil og lyslist med stikk.

Alle leilighetene har innvendig bod, samt sportsbod på 5 kvadratmeter i felles bodanlegg i underetasje.  Alle terrasser har trinnfri adkomst med tredekke, og rekkverk i glass og aluminium, med skillevegger som tette trevegger.

Byggene blir levert med vannboren varme fra felles varmesentral luft/vann. Vannbåren varme med radiatorer og varmekabler på bad og i gang. Leilighetene har felles varmtvannstanker i underetasje.

Bygget er oppført i henhold til TEK 10.
Prosjekter var ferdig innflytningsklar sommeren 2017.


BYGGHERRE/UTBYGGER: Voss Resort Prosjektutvikling AS
TOTALENTREPRENØR: Backe Bergen AS

Vi gratulerer utbygger med prosjektet og takker for oppdraget!


 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no