torsdag, mai 28, 2020

Prosjekt

MinimizeStordal skule

Stordal skule
I september ferdigstilles Stordal skule etter ett års ombygging, samt oppføring av et 600 kvm tilbygg.
Det er Christie & Opsahl AS som har hatt totalentreprisen på prosjektet, der byggestart var i august i fjor. Framdriften har gått som planlagt, opplyser prosjektleder Eldar Røysland hos totalentreprenør. Ombyggingen av eksisterende skole omfatter 850 kvm. Nybygget er på 600 kvm.

Det er nå ny hovedinngang. En felles vestibyle og oppholdsrom for lærere, samt diverse grupperom og garderober. I tillegg kommer oppgradering og nye klasserom og skolekjøkken.

Stordal kommune har fått en oppgradert og tidsmessig skole godt tilpasset elever og ansatte til ca 26 millioner kroner.
Stordal skule er en grunn- og ungdomsskole med ca 150 elever fra 1-10 klasse, samt SFO. Skolen ligger i sentrum av Stordal og har ca 30 ansatte på hel- og deltid.

Braute Maskin AS på Sjøholt har utført grunnarbeidet. Syltemoa Sandtak AS i Valldal har levert betongmassen. Blikkenslagerarbeidet er utført av Langvas AS. Skolekjøkkenet er levert av Norema kjøkkenstudio i Ålesund og flisene kommer fra FagFlis. Containerutleie og avfallshåndtering har J.O. Moen Miljø AS på Åndalsnes tatt hånd om.

Vi gratulerer Stordal kommune med ny og oppgradert skole, og takker for oppdraget.

Klikk på modulene under og få mer informasjon om de bedriftene som har vært engasjert i prosjektet: Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no