torsdag, juni 04, 2020

Prosjekt

MinimizeMyrkdalen, NyestølsteigenM
yrkdalen ligger i den nordlige delen av Voss Kommune, helt opp mot grensa til Sogn og Fjordane. Fjellandsbyen ligger en halvtimes kjøring fra Voss, via Vinje, og mot Vikafjellet. Bergen er kun et par timers kjøretur unna. Det er mer snø i Myrkdalen enn nesten noen annen plass i verden, det gjør Myrkedalen til en ynda plass for skientusiaster, fra de minste som leker seg i barneområdet til de som liker velpreparerte løyper og urørt pudder.

Myrkdalen i sommerdrakt byr på turstier, kort vei til fjordidyll og opplevelser av det mer adrenalinfylte slaget.

I Nyestølsteigen får man leiligheter med parkeringskjeller og egen sportsbu med god plass til preparering av ski. I kjelleren kan en gå tørrskodd til ei moderne leilighet med to eller tre soverom og overbygd altan. Med leilighet i Nyestølsteigen kommer man rett og slett kjappere i bakken!


Plassert ved Nyestølen og innkjøringen til fjellandsbyen, med kort vei til skiløypene, finner man Nyestølsteigen, der alle leilighetene har altan, og hjørneleilighetene har hele to altaner. Leilighetene har fin utsikt utover dalen og ligger solrikt til. Gang- og skiveien som går til Myrkdalen Hotell, og det fremtidige sentrumsområdet, skisenteret og Årmotslia langrenns arena, ligger like bak leilighetene.

Arkitekturen ser både bakover og fremover i tid. Byggene er tegnet av sivilarkitekt Sigbjørn Daugstad, som siden starten av utbyggingen i Myrkdalen har tegnet Myrkdalsstovo og mange hundre fritidsboliger.

Alle leilighetene har BRA på 67-82 M2 og har to eller tre soverom, stort bad, stue/kjøkken, teknisk rom/bu og som nevnt overbygd altan. I entreen er det grå fliser på 30 x 60 cm, både vegger og tak har hvitlasert glattpanel og det er varmekabler i gulvet. Kjøkkenet har 3-stav eikeparkett, både vegger og tak har hvitlasert glattpanel. Panelovn på kjøkken og vedovn i stua. God og praktisk kjøkkeninnredning! Alle soverom har gulv med 3-stav eikeparkett, både vegg og tak har hvitlasert glattpanel, og alle har panelovn. 

I det tekniske rommet har gulvet grå fliser på 30 x 30 cm, også her er vegger og tak dekket med hvitlaser glattpanel. Bad/vaskerom, har også grå fliser, mens veggene er hvite fliser på 20 x 40 cm, det er varmekabler i gulvet. 

Parkeringskjelleren har betong eller asfalt på gulv, og vegger i betong. Her er det også en felles utekran.
Elektro er utført etter NEK 399, det er hvite brytere og stikkontakter.
Trinn 1 av Nyestølsteigen, med 8 leiligheter, stod ferdig til jul 2016, der utearbeidene var ferdig i februar 2017. Trinn 2 med 12 leiligheter hadde oppstart i februar 2017, og skal stå ferdig til jul 2017. 

Byggherre er Myrkdalen Fjellandsby AS, og totalentreprenør er Seimen AS – byggvarehuset på Vossestrand.

Vi gratulerer og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene: Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no