torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye leiligheter i Nedrehagen i Sogndal



D
vergsdal & Sunde Bygg avdeling Sogndal er godt i gang med byggingen av nye leiligheter i Nedrehagen i Sogndals nye bomiljø, som har lett adkomst og ligger nært og sentralt til det meste i Sogndal.

De nye rekkeleilighetene i Sogndal består av totalt 12 leiligheter fordelt på to byggetrinn. De sju leilighetene i Nedrehagen Øvre er innflytningsklare til sommeren. Her er alle solgt. På det andre byggetrinnet som ferdigstilles i desember blir det oppført fem boenheter.

De fem leilighetene i rekke som ferdigstilles i desember er i skrivende stund ikke solgt. Hver av de fem ledige leilighetene inneholder kjøkken og stue med utgang til balkong. Tre soverom med mulighet for fire, et romslig bad/vaskerom i kjelleren og et ekstra WC i 1.etasje av boligen samt inn- og utvendig bod. 

Hver bolig er over to etasjer og har et areal (BRA) på 141 kvadratmeter. Prisen på de ledige leilighetene er fra kr. 4.290.000 – 4.390.000.

Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Det er også inkludert carport i hver enhet. Hver leilighet har også ovn med stålpipe. Utvendig vil det bli tilsådd plen og asfaltert innkjøring.

Vi takker utbygger for oppdraget og gratulerer de nye huseierne!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies